Επιστρέφει το σενάριο τρομοκρατίας για το μοιραίο Boeing: Συλλήψεις 11 μελών οργάνωσης που έχει σχέσεις με την Αλ Κάιντα - iefimerida.gr

Επιστρέφει το σενάριο τρομοκρατίας για το μοιραίο Boeing: Συλλήψεις 11 μελών οργάνωσης που έχει σχέσεις με την Αλ Κάιντα

Επιστρέφει το σενάριο τρομοκρατίας για το μοιραίο Boeing: Συλλήψεις 11 μελών οργ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην υπόθεση της τρομοκρατικής επίθεσης φαίνεται πως επανέρχονται οι επικεφαλής των ερευνών για το μοιραίο Boeing της Malaysia που παρέσυρε στον θάνατο τους 239 επιβαίνοντες.Οπως αναφέρει η Daily Mail, στην Κουάλα Λουμπούρ, συνελήφθησαν έντεκα άτομα, μεταξύ 22 και 55 ετών, που θεωρείται ότι είναι μέλη βίαιης τρομοκρατικής ομάδας που σχεδίαζε βομβιστικές επιθέσεις, ενώ φέρεται να έχει δεσμούς με την Αλ Κάιντα.

Την ίδια στιγμή, πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη φέρεται να παίζουν η CIA και η MI6 οι οποίες διέταξαν την ανάκρισή τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ορισμένοι από αυτούς έχουν παραδεχθεί, κατά την ανάκρισή τους, ότι σχεδίαζαν τρομοκρατικές ενέργειες, αλλά αρνούνται οποιαδήποτε συμμετοχή τους στην εξαφάνιση του Boeing.

Τις νέες έρευνες φαίνεται να πυροδότησε η κατάθεση βρετανού Μουσουλμάνου στη δίκη του γαμπρού του Μπιν Λάντεν, ο οποίος υποστήριξε ότι παρέδωσε ένα παπούτσι βόμβα σε Μαλαισιανούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ