Λαχτάρα πάνω από τα Χανιά -Σμήνος πουλιών υποχρέωσε αεροσκάφος να προσγειωθεί - iefimerida.gr

Λαχτάρα πάνω από τα Χανιά -Σμήνος πουλιών υποχρέωσε αεροσκάφος να προσγειωθεί

Λαχτάρα πάνω από τα Χανιά -Σμήνος πουλιών υποχρέωσε αεροσκάφος να προσγειωθεί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο των Χανίων, όταν έπειτα από την αναχώρηση αεροσκάφους ένα σμήνος πουλιών το ανάγκασε να προσγειωθεί ξανά, λίγα λεπτά αργότερα.

Η περιπέτεια τρόμαξε τους 190 επιβάτες της πτήσης της Enter Air με προορισμό την Πολωνία, αλλά δεν αντιμετώπισαν κίνδυνο. Λίγα λεπτά έπειτα από την απογείωση του Boeing 737/800 ένα σμήνος πουλιών μπήκε στον κινητήρα, χωρίς όμως να δημιουργηθεί πρόβλημα στην πτητική ικανότητα του αεροσκάφους, όπως αναφέρει το neatv.gr.

Παρόλα αυτά, οι πιλότοι ακολούθησαν κατά γράμμα τους κανονισμούς. Αφού κράτησαν για λίγη ώρα στον αέρα το Boeing, ώστε να καταναλωθούν καύσιμα, το προσγείωσαν ξανά με ασφάλεια στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο των Χανίων όπου και θα παραμείνουν, μέχρι το βράδυ, καθώς η εταιρεία αποφάσισε να επιστρατεύσει νέο αεροσκάφος για να τους μεταφέρει στην Πολωνία, αφού ο έλεγχος από τους μηχανικούς έδειξε πως χρειάζεται αντικατάσταση με ανταλλακτικό του μηχανισμού που υπέστη βλάβη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ