Μαρινάκης: Αν ήθελα να γίνω Μπερλουσκόνι, θα έφτιαχνα δικό μου Ποτάμι, Ελιά ή Νέα Ελλάδα - iefimerida.gr

Μαρινάκης: Αν ήθελα να γίνω Μπερλουσκόνι, θα έφτιαχνα δικό μου Ποτάμι, Ελιά ή Νέα Ελλάδα

Μαρινάκης: Αν ήθελα να γίνω Μπερλουσκόνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικό του κόμμα θα ίδρυε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αν ήθελε να γίνει ο... Μπερλουσκόνι της Ελλάδας, όπως είπε απαντώντας σε δηλώσεις του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

«Προσωπικά, δεν έκανα ούτε πρόκειται να κάνω δουλειές με το Δημόσιο, άρα δεν μπορώ και δεν θέλω να γίνω Ελληνας Μπερλουσκόνι. Αν ήθελα, θα έθετα υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος; Δεν θα μπορούσα να φτιάξω το δικό μου Ποτάμι ή τη δική μου Ελιά; Δεν θα μπορούσα να φτιάξω κι εγώ το κόμμα της Νέας Ελλάδας;», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, στη συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής».

Σε ερώτηση γιατί δεν έθεσε υποψηφιότητα για δήμαρχος του Πειραιά, απάντησε ότι: «Αυτή ακριβώς είναι η διαφορά μου με τους άλλους. Βλέπετε, με την ευλογία του Θεού, έχω εισπράξει από τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού απέραντη αγάπη κι έχω ζήσει σημαντικές στιγμές δόξας μαζί τους. Οπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχω καμία ανάγκη αναγνωρισιμότητας, πόσω δε μάλλον μέσω της θέσης του Δημάρχου του Πειραιά», ενώ πρόσθεσε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν ασυμβίβαστο με την επιχειρηματική δραστηριότητά του στο εξωτερικό και συμπλήρωσε ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Γιάννη Μώραλη.

Ακόμη, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε πως αν το δίλημμά του ήταν ανάμεσα στον κ. Μιχαλολιάκο και τον Θεόδωρο Δρίτσα, τότε θα ψήφιζε το συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς συμφωνεί σε πολλά όπως είπε με τον συγκεκριμένο υποψήφιο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ