Συγκίνηση στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης -Το τελευταίο αντίο στον Βιλανόβα, μέσα στο... σπίτι του [εικόνα&βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκίνηση στο «Καμπ Νου» της Βαρκελώνης -Το τελευταίο αντίο στον Βιλανόβα, μέσα στο... σπίτι του [εικόνα&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Χετάφε, οι οπαδοί της ομάδας, αλλά και οι παίκτες δεν είχαν τίποτα άλλο στο μυαλό τους από το ύστατο χαίρε στον αδικοχαμένο, πρώην, προπονητή τους, Τίτο Βιλανόβα.


Ο αδόκητος θάνατός του, στις 25 Απριλίου, σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την πόλη, αλλά -φυσικά- και στο κλαμπ. Πριν από την αναμέτρηση με την Χετάφε, όλοι οι παίκτες μίλησαν για τον Βιλανόβα, ενώ από τα μάτριξ του γηπέδου περνούσαν εικόνες του εκλιπόντα.


Στο βίντεο που ακολουθεί περνάει όλη η συγκίνηση που επικράτησε στο γήπεδο, ενώ στο τέλος η φράση «για πάντα αιώνιος Τίτο», μοιάζει σαν αναγκαστική τελεία σε έναν τραγικό επίλογο. Η συγκεκριμένη ατάκα υπάρχει και στην ειδική φανέλα της Μπαρτσελόνα στο ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπαρτσελόνα Καμπ Νου Τίτο Βιλανόβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ