Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα με εκπτώσεις-Απεργία εμποροϋπαλλήλων - iefimerida.gr

Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα με εκπτώσεις-Απεργία εμποροϋπαλλήλων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοιχτά θα είναι την Κυριακή με ενδιάμεσες εκπτώσεις τα καταστήματα σε όλη τη χώρα. Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο στο πλαίσιο των εκπτώσεων επιτρέπεται η λειτουργία των καταστημάτων την πρώτη Κυριακή, δηλαδή στις 4 Μαΐου.

Επειδή όμως την ημέρα εκείνη διεξάγεται ο «3ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας», από 8:00-11:00, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, εκτιμώντας ότι η επιτυχία της εκδήλωσης θα συμβάλλει στην ανάδειξη της εικόνας της πόλης και της αγοράς της, προτείνει στους εμπόρους μέλη του να λειτουργήσουν τα καταστήματά τους από ώρα 12:00 - 18:00.

Ωστόσο, από την πλευρά τους οι εμποροϋπάλληλοι έχουν εξαγγείλει 24ωρη απεργία την Κυριακή και παράλληλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί, στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens.

Όπως τονίζει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος, «πριν μόλις τρεις εβδομάδες, την Κυριακή των Βαΐων (13/3), τα μαγαζιά άνοιξαν και χιλιάδες εμποροϋπάλληλοι, που αναγκάστηκαν να εργαστούν, ακόμα περιμένουν να πληρωθούν για την κυριακάτικη εργασία τους ή τουλάχιστον να πάρουν το ρεπό που τους οφείλουν οι εργοδότες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ