Συνελήφθη και τέταρτο μέλος της σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» - iefimerida.gr

Συνελήφθη και τέταρτο μέλος της σπείρας «Ροζ Πάνθηρες»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλο ένα μέλος, το τέταρτο κατά σειρά, της εγκληματικής σπείρας «Ροζ Πάνθηρες» βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής στα χέρια της αστυνομίας.
Συνελήφθη στην Κυψέλη και πρόκειται για 26χρονο Σέρβο (της ίδιας εθνικότητας είναι και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας), ο οποίος μάλιστα στην προσπάθειά του να διαφύγει, επιτέθηκε στους αστυνομικούς, ωστόσο τελικά αυτοί τον ακινητοποίησαν και στη συνέχεια τον συνέλαβαν.


Στην κατοχή του, καθώς και στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ανάμεσα σε άλλα: μία πλαστή ταυτότητα βουλγαρικών αρχών, μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης βουλγαρικών αρχών, ένα πιστόλι τύπου replica και μία κουκούλα τύπου full face.

Ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σπείρα ενέχεται σε σωρεία ληστειών και διαρρήξεων σε κοσμηματοπωλείο (εξ ου και το κινηματογραφικό προσωνύμιο... Ροζ Πάνθηρες).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ