Επίθεση με μολότοφ σε εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη - iefimerida.gr

Επίθεση με μολότοφ σε εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση από αγνώστους δέχθηκε μετά τις 6 το πρωί το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, έριξαν μολότοφ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Ανακοίνωση για την επίθεση εξέδωσε η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στην οποία προβαίνει σε καταγγελίες. Συγκεκριμένα κάνει λόγο για «τη θρασύδειλη επίθεση με βόμβα μολότοφ σήμερα το πρωί, στις 06:20, στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην οδό Σωκράτους».

Και συμπληρώνει:

«Η προσπάθεια τρομοκράτησης των κομμουνιστών δεν θα περάσει. Συνεχίζουμε αταλάντευτα την πάλη ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, για το δυνάμωμα της Λαϊκής Συμμαχίας για την εργατική εξουσία.
Καλούμε το λαό να δώσει δύναμη στη δύναμη του ενισχύοντας αποφασιστικά το ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, τις Περιφέρειες και τους Δήμους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΚΕ βόμβα μολότοφ εκλογικο κεντρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ