O οικιακός βοηθός με το μακρύ χέρι -Είχε αρπάξει 125.000 ευρώ από το σπίτι που εργαζόταν - iefimerida.gr

O οικιακός βοηθός με το μακρύ χέρι -Είχε αρπάξει 125.000 ευρώ από το σπίτι που εργαζόταν

O οικιακός βοηθός με το μακρύ χέρι -Είχε αρπάξει 125.000 ευρώ από το σπίτι που ε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφεση στο «καθάρισμα» του χρηματοκιβωτίου είχε ένας οικιακός βοηθός στη Θεσσαλονίκη, που είχε αφαιρέσει 125.000 ευρώ από το σπίτι στο οποίο εργαζόταν.

Πρόκειται για έναν 58χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να έχει αποσπάσει το ποσό τον τελευταίο χρόνο σταδιακά, χάρη στα αντικλείδια που είχε βγάλει. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Νέο Ρύσιο δεν άργησαν να τον υποπτευθούν και ενημέρωσαν την Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον παρακολουθούν και τον συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω, την ώρα που επιχειρούσε να αφαιρέσει 10.000 ευρώ.

Στην κατοχή του βρέθηκαν αντικλείδι του χρηματοκιβωτίου και άλλο ένα θωρακισμένης πόρτας, που οδηγούσε στο χώρο όπου βρίσκονταν το χρηματοκιβώτιο. Ακόμη, στην έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν βιβλιάρια καταθέσεων, αποδείξεις προθεσμιακών καταθέσεων, γραμμάτια είσπραξης και εντάλματα πληρωμής, μέσω των οποίων προκύπτει η διακίνηση μεγάλων χρηματικών ποσών. Βρέθηκε ακόμα και μία καραμπίνα με φυσίγγια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ