Κέρδισε 27.000 ευρώ από τον αφαλό της που «εξερράγη» μετά από αποτυχημένη κοιλιοπλαστική - iefimerida.gr

Κέρδισε 27.000 ευρώ από τον αφαλό της που «εξερράγη» μετά από αποτυχημένη κοιλιοπλαστική

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 68χρονη Πατρίτσια Τζάκσον επέστρεφε αεροπορικώς στο Γιόρκσαϊρ, από τις διακοπές της στην Πορτογαλία, όταν ξαφνικά ο αφαλός της «έσπασε». Το πρόβλημα έγινε αντιληπτό όταν οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται για την άσχημη μυρωδιά που αναδιδόταν από τα υγρά του στομάχου της.

Η Τζάκσον έκανε κοιλιοπλαστική, το 2005, γιατί δεν ήταν ευχαριστημένη με την εμφάνισή της. Είχε χάσει βάρος και το δέρμα της παρουσίαζε έντονη χαλάρωση. Υπεβλήθη σε επέμβαση σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τις αφαίρεσαν τον περιττό λίπος, αλλά δεν της έφτιαξαν νέο αφαλό, αφήνοντας μέσα της «υπολείμματα» από τον παλιό αφαλό της.

Αποτέλεσμα ήταν να ζει τα επόμενα χρόνια της ζωής της με πόνο και μεγάλη αμηχανία λόγω της διαρροής μιας περίεργης μυρωδιάς από το στομάχι της. Οι γιατροί της δεν κατόρθωσαν να προσδιορίσουν ούτε τα αίτια του πόνου ούτε της μυρωδιάς.

Ο αφαλός της εξερράγη 6 χρόνια μετά την επέμβαση, το 2011, και της χάρισε 27.000 ευρώ ως αποζημίωση, αλλά και έναν καινούργιο αφαλό, που της τοποθέτησε ένας άλλος γιατρός, καθώς η Τζάκσον δεν εμπιστευόταν πλέον την ιατρική ομάδα που της είχε κάνει την κοιλιοπλαστική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ