Οκτώ σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι σεξομανής -Με άλλες... - iefimerida.gr

Οκτώ σημάδια ότι ο σύντροφός σας είναι σεξομανής -Με άλλες...

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν αδιάσειστες αποδείξεις, που με λίγη παρατηρητικότητα μπορεί να συγκεντρώσει μια γυναίκα και να καταλήξει με ασφάλεια στο συμπέρασμα: Ο άντρας της είναι σεξομανής και την απατά!

Σύμβουλοι σχέσεων καταθέτουν την εμπειρία τους από τα ζευγάρια με τα οποία «δουλεύουν» καθημερινά. Οι ιστορίες τους μπορούν να κωδικοποιηθούν σε οκτώ χρήσιμα «σημάδια», που μπορούν να διαγνώσουν εάν μια σχέση «νοσεί».

Ιδού τα «ύποπτα» σημάδια:

1) Χρεώσεις πιστωτικών καρτών για πληρωμή δωματίων ξενοδοχείων, αγορά λουλουδιών, κοσμημάτων ή άλλων δώρων, τα οποία αγνοεί η σύζυγος.

2) Ξεχασμένες κάρτες ή διαφημιστικά σπίρτα από νυχτερινά κέντρα με στριπ- σόου, σε τσέπες ή στο αυτοκίνητο.

3) Μυστικά τηλεφωνήματα και μηνύματα στο κινητό.

4) Λογαριασμοί στο Facebook ή σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ακατάλληλα σεξουαλικά υπονοούμενα.

5) Τσατ μέσω ιστοσελίδων γνωριμιών.

6) Πορνογραφικό υλικό «κρυμμένο» στον υπολογιστή ή σε κάποιο σημείο μέσα στο σπίτι.

7) Συχνές προτροπές προς τη σύντροφο να αναπτύσσει δραστηριότητες με τις φίλες της, προκειμένου εκείνος να μένει μόνος στο σπίτι.

8) Μια σεξουαλικά μεταδιδόμενη ασθένεια, χωρίς η γυναίκα να έχει πάει με άλλον παρτενέρ πλην του συντρόφου της.

Εάν μια γυναίκα παρατηρήσει τις παραπάνω συμπεριφορές στο σύντροφό της, δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι σεξομανής. Ωστόσο, όπως συμβουλεύουν οι ειδικοί, καλό θα είναι να το συζητήσει μαζί του. Αν εκείνος προσπαθήσει να «γυρίσει» το θέμα σε βάρος της συζύγου του, τότε τα πράγματα δεν είναι καλά...Όπως λένε, οι «τοξικομανείς» του σεξ ειδικεύονται στη διατήρηση μιας «δεύτερης» ζωής. Γνωρίζουν ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό και ότι υπάρχουν συνέπειες, αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ