Αυτοκτονία Κομπέιν: Ο πατέρας της Κόρτνεϊ Λοβ «καίει» την κόρη του -«Μπορώ να αποδείξω της συμμετοχή της» - iefimerida.gr

Αυτοκτονία Κομπέιν: Ο πατέρας της Κόρτνεϊ Λοβ «καίει» την κόρη του -«Μπορώ να αποδείξω της συμμετοχή της»

Υπόθεση Kurt Cobain: «Μπορώ να αποδείξω την συμμετοχή της» - «Καίει» την κόρη το
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή στην υπόθεση της αυτοκτονίας του θρυλικού ηγέτη των Nirvana, Κερτ Κομπέιν, καθώς ο πατέρας της τότε συζύγου του, Κόρτνεϊ Λοβ, ετοιμάζει ένα βιβλίο στο οποίο υποστηρίζει ότι η κόρη του είχε σχέση με το τραγικό περιστατικό.Ο Χανκ Χάρισον, πρώην μάνατζερ των Grateful Dead, δήλωσε πως «δεν μπορώ να αποδείξω πως εκείνη πάτησε την σκανδάλη, μπορώ όμως να αποδείξω την συμμετοχή της με μεγάλη βεβαιότητα». Τα σκληρά λόγια του πατέρα της, ο οποίος καταλογίζει στην Λοβ μερίδιο ευθύνης στον θάνατο του Κερτ Κομπέιν, έρχονται να «επιβεβαιώσουν» εν μέρει αυτό που από την πρώτη κιόλας στιγμή είχαν στο μυαλό τους εκατομμύρια οπαδοί των Nirvana.

Ωστόσο, το χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε στο πορτοφόλι του Κομπέιν και αποδείχθηκε με στοιχεία γραφολογικής υφής ότι είναι γραμμένο από την Λοβ, δείχνει την ιδιόρρυθμη σχέση μεταξύ τους και τον παράξενο τρόπο που η χήρα εξέφραζε τα συναισθήματά της με «πλάκα» προς τον Κερτ. Αναφερόμενος στο επίμαχο σημείωμα ο πατέρας της Κόρτνεϊ δίνει την δική του εκδοχή και παραδέχεται πως ακόμη και αν είχε σαρκαστικό ύφος, φαίνεται ξεκάθαρα πως η σχέση τους είχε ήδη πάρει την κάτω βόλτα.

Φανερά ενοχλημένος για τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια ο πρώην μάνατζερ ανέφερε στο RadarOnline πως «Κανείς μέχρι τώρα δεν έκανε την προφανή ερώτηση: Γιατί εμφανίστηκαν μετά από 20 χρόνια; Διότι η αστυνομία είχε αποφασίσει πως είναι αυτοκτονία πριν ακόμη βρει τις κατάλληλες αποδείξεις». Κάτι ύποπτο και τρομερό είχε συμβεί σε αυτή την υπόθεση και μπορεί οποιοσδήποτε να το καταλάβει αν διαβάσει πίσω από τα γράμματα την «πραγματική έννοια του σημειώματος σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία», προσθέτει ο Χάρισον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκτονία Nirvana Kurt Cobain Courtney Love Hank Harrison
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ