Βόμβα Μουτσινά: Ο κύκλος του «Δέστε τους» τελείωσε – Να πάνε σπίτι τους Καινούργιου και Ηλιάκη - iefimerida.gr

Βόμβα Μουτσινά: Ο κύκλος του «Δέστε τους» τελείωσε – Να πάνε σπίτι τους Καινούργιου και Ηλιάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακρως αποκαλυπτικός για το μέλλον της εκπομπής «Δέστε τους» ήταν ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη που έδωσε, προαναγγέλοντας ότι έφτασε το τέλος της δημοφιλούς εκπομπής.

Δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Alpha: «Ο κύκλος του «Δέστε τους» έχει τελειώσει, ας μην κρυβόμαστε. Εννοώ έχει κάνει όχι απλά κύκλο, ακτίνα, ένα μικρό πλανητάκι. Δεν μπορώ να κάνω το ίδιο πράγμα για πολλά χρόνια. Το ψάχνω με την γιατρό μου...Κάτι παθαίνουν τα μέσα μου. Χαίρομαι που συνεχίζει να αρέσει στον κόσμο, είναι η πέμπτη χρονιά. Είναι πρωτόγνωρο για μένα δεν έχω ξανακάνει τόσα χρόνια τηλεόραση, εννοώ εκπομπή που να συνεχίζει ο κόσμος να την βλέπει. Το αντιλαμβάνομαι..Είναι στιγμή που λες: "Έχω αυτό το περιθώριο και μέσα σε αυτό μπορώ να κάνω ένα, δύο, τρία, δέκα πράγματα"». Αν αισθάνομαι ότι τα έχω κάνει τα δέκα, κι αν πίστευα ότι το Δέστε τους θα μου έδινε πέντε και μου έδωσε χίλια πέντε, ψάχνω να βρω πώς θα ανανεώσω τη σχέση μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ