Οι κούκλες που θάμπωσαν τους Θεσσαλονικείς -Τούρκοι και Ελληνες παραδόθηκαν στην γοητεία της Harley - iefimerida.gr

Οι κούκλες που θάμπωσαν τους Θεσσαλονικείς -Τούρκοι και Ελληνες παραδόθηκαν στην γοητεία της Harley

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαγεία πάνω σε δυο τροχούς. Για τους ιδιοκτήτες τους είναι «έρωτας» όπως χαρακτηριστικά λένε, ενώ όσοι τις αντικρίζουν δεν μπορούν παρά να παραδοθούν στην ακαταμάχητη γοητεία τους.

Είκοσι εννέα μηχανές Harley Davidson με τους 43 αναβάτες τους ξεκίνησαν από την Κωνσταντινούπολη, διέσχισαν τα σύνορα και από την Αλεξανδρούπολη, με μια... γκαζιά, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη.

Είναι ένα ταξίδι που οι Τούρκοι λάτρεις της Harley -μέλη του «Bosphorus Chapter Istanbul»- συνηθίζουν να κάνουν τα τελευταία χρόνια.

«Κάθε χρόνο, την 1η Μαΐου, ερχόμαστε στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον ταξιδιού μας με τις Harley» όπως εξηγεί στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο Τανγιού Οσκονιούκ, μέλος της ξεχωριστής αυτής παρέας, «μας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας» σημειώνει και προσθέτει «Είναι ένα ταξίδι που το κάνουμε για κοινωνικούς λόγους. Είμαστε μέλη ενός κλαμπ κι αυτή είναι μια από τις κοινωνικές μας δραστηριότητες».

Το «μενού» της σημερινής μέρας για τους Τούρκους ταξιδιώτες με τις Harley περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- βόλτα ως τη Χαλκιδική και επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, όπου θα πάρουν μέρος σ' ένα πάρτι που διοργανώνει αντίστοιχο κλαμπ χαρλεάδων της πόλης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ