Ποια είναι η όμορφη Indila που έχει κάνει όλη την υφήλιο να σιγοτραγουδά γαλλικά και εμφανίστηκε στο ελληνικό Τhe Voice [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η όμορφη Indila που έχει κάνει όλη την υφήλιο να σιγοτραγουδά γαλλικά και εμφανίστηκε στο ελληνικό Τhe Voice [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H «απροσδιορίστου» ηλικίας Γαλλίδα Ιndila είναι η ερμηνεύτρια ενός τραγουδιού που όλοι σιγοτράγουδάμε, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τους στίχους, τον τελευταίο καιρό, του «Dernière Danse» και η οποία θα εμφανιστεί απόψε το βράδυ στο The Voice όπου θα ερμηνεύσει ένα ντουέτο μαζί με τον Μιχάλη Κουινέλη των Stavento.

Η Adila Sedraia, με ρίζες από την Αλγερία και την Ινδία έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στη Γαλλία, όπου είναι γνωστή ως R&B τραγουδίστρια, αλλά και στιχουργός. H ενασχόλησή της με την μουσική σε επαγγελματικό επίπεδο έχει ξεκινήσει κάπου στο 2010. Από τότε έχει τραγουδήσει στο πλευρό πολλών καταξιωμένων Γάλλων ράπερ, ενώ έχει γράψει και αρκετά κομμάτια. Αυτό που έκανε την καριέρα της να απογειωθεί ήταν η συνεργασία με τον Youssoupha και το κομμάτι Dreamin που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012, ενώ η μεγαλύτερή της επιτυχία είναι φυσικά το «Dernière danse» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2013.

Η ηλίκια της είναι... απροσδιόριστη με την ίδια να καλλιεργεί ένα μυστήριο γύρω από αυτό το θέμα. «Εχω την ηλικία που μου δίνουν... Σήμερα είμαι μεταξύ 25 και 30 ετών, αύριο θα δούμε», έχει πει η Indila, ωστόσο γαλλικοί ιστότοποι σημειώνουν ότι έχει γεννηθεί στις 25 Μαρτίου του 1979.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ