Λίτσα Κουρουπάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής: Τι μου είπε ο Γιώργος Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ όταν ήρθε στα Ανώγεια - iefimerida.gr

Λίτσα Κουρουπάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής: Τι μου είπε ο Γιώργος Παπανδρέου για το ΠΑΣΟΚ όταν ήρθε στα Ανώγεια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια κρητική μαντινάδα θέλησε να δείξει τη στήριξή της στον Γιώργο Παπανδρέου η Λίτσα Κουρουπάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά και πρώην βουλευτής Χανίων με το ΠΑΣΟΚ.

Στο δύσκολο εγχείρημα της Ελιάς, στον απόηχο και των αλλεπάλληλων παρεμβάσεων του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρθηκε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η υποψηφία ευρωβουλευτής της Ελιάς και πρώην βουλευτής Χανίων του κόμματος.

Η Λίτσα Κουρουπάκη δήλωσε ΠΑΣΟΚ και "κάρφωσε" όσους πηγαινόερχονται στο κόμμα, ονοματίζοντας τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Ηλία Μόσιαλο, ενώ αφιέρωσε και μια μαντινάδα στον Γιώργο Παπανδρέου κατά την κοινή τους παρουσία το προηγουμενο Σάββατο στα Ανώγεια.
"Στο μετερίζι τς ανθρωπιάς και στση τιμής το χρέος, εκειά θα στέκω να παντώ και ας είμαι ο τελευταίος" ήταν η μαντινάδα που αφιέρωσε τον Γιώργο Παπανδρέου η κα Κουρουπάκη κατά τη συνάντησή τους στ’ Αγώγεια

"Εγώ πολιτεύομαι με το ΠΑΣΟΚ, είμαι μέλος του ΠΑΣΟΚ εδώ και 32 χρόνια" ξεκαθάρισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 η υποψήφια ευρωβουλευτής της Ελιάς, Λίτσα Κουρουπάκη καταφερόμενη εμμέσως πλην σαφώς κατά στελεχών, που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ και επανερχόμενοι ως Ελιά, νομίζουν ότι κρύβονται απευθυνόμενοι, ωστόσο, στην ίδια εκλογική βάση, προφανώς γιατί δεν βρήκαν το ακροατήριο, που αναζητούσαν, χωρίς να κομίζουν τίποτα νέο.

Μάλιστα, η κυρία Κουρουπάκη δεν δίστασε να μιλήσει, στην ίδια ραδιοφωνική συνέντευξη, με...ονόματα και διευθύνσεις, αναφερόμενη στους Ανδρέα Λοβέρδο και Ηλία Μόσιαλο, που όπως τόνισε είναι στελέχη, που έχουν εργαστεί και έχουν ωφεληθεί από το ΠΑΣΟΚ. Όταν ρωτήθηκε για το κατά πόσον ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στηρίζει το κοινό σχήμα, η κυρία Κουρουπάκη απήντησε πως ο κύριος Παπανδρέου δραστηριοποιείται με όλες του τις δυνάμεις για να πάει καλά το ΠΑΣΟΚ και αυτό η ίδια, όπως λέει, το εισπράττει έμπρακτα.

Η ίδια επισημαίνει σε συνομιλητές της ότι πολλά από όσα εμπεριέχει η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανδρέου, που επιτίθεται σε όλους όσοι τον εμφανίζουν να κινείται υπονομευτικά προς το ΠΑΣΟΚ....στέλνοντας ψηφοφόρους προς τη ΔΗΜΑΡ, τα άκουσε από τον ίδιο κατά την κοινή τους παρουσία πριν από λίγες ημέρες στα Ανώγεια της Κρήτης, σε εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαγιάννη Σκουλά, τοπικού ήρωα της Εθνικής Αντίστασης.

Μολονότι, ο κύριος Παπανδρέου απέφυγε κατά την παρουσία του στα Ανώγεια να απαντήσει σε δημοσιογραφικές ερωτήσεις για την πολιτική επικαιρότητα και τις δικές του πρωτοβουλίες, στο γεύμα, που παρακάθησαν και στη ζωήρη μεταξύ τους συζήτηση έδειξε να συμμερίζεται τη μαντινάδα, που του είπε η Λίτσα Κουρουπάκη για να τονίσει την πολιτική τους στάση:

«Στο μετερίζι τς ανθρωπιάς και στση τιμής το χρέος, εκειά θα στέκω να παντώ και ας είμαι ο τελευταίος».

Όταν τη ρώτησε, δε, τι απάντα στις επικρίσεις, που δέχεται ακόμη η τότε κυβέρνηση του για την απόφαση να υπαχθεί η χώρα στο Μνημόνιο, και της δικής της στήριξης στη συγκεκριμένη πολιτική επιλογή, εκείνη τον παρέπεμψε σε ανάρτηση της στο twitter: "Είναι πολύ βολικό να σου έχουν εξασφαλίσει τα ΝΑΙ το ασφαλές περιβάλλον που θα μπορείς να λες το μεγάλο ΟΧΙ", απάντηση που ικανοποίησε τον κ. Παπανδρέου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ