Αυξημένο μέρισμα χρήσης δίνει η ΕΥΔΑΠ - iefimerida.gr

Αυξημένο μέρισμα χρήσης δίνει η ΕΥΔΑΠ

Αυξημένο μέρισμα χρήσης δίνει η ΕΥΔΑΠ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τακτική συνέλευση των Μετόχων της ΕΥΔΑΠ, αποφάσισε στις 30 Απριλίου 2014, τη διανομή μερίσματος για τη χρήση 2013 ποσού ),36 ευρώ ανά μετοχή μεικτό και τη διανομή αφορολόγητου αποθεματικού ποσού 0,02 ευρώ ανά μετοχή που αφορά σε απαλλασσόμενα από φορολογία έσοδα των χρήσεων 1999, 2000 και 2001.
Το ποσό μερίσματος των 0,36 ευρώ υπόκειται σε παρακράτηση φόρου 10% σύμφωνα με το ν. 4110/2013, ήτοι 0,036 ευρώ ανά μετοχή, και συνεπώς οι μέτοχοι θα λάβουν καθαρό ποσό 0,324 ευρώ ανά μετοχή και επιπλέον ποσό 0,02 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι συνολικό ποσό 0,344 ευρώ ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος και του αφορολόγητου αποθεματικού ποσού βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι εγγεγραμμένοι στο Σ.Α.Τ. επενδυτές κατά την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, ενώ η ημερομηνία αποκοπής είναι η Δευτέρα 5 Μαΐου 2014.

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Μαΐου 2014 από την πληρώτρια τράπεζα «Τράπεζα Πειραιώς», ως ακολούθως:

Η είσπραξη του μερίσματος για τις παραπάνω 2 και 3 περιπτώσεις είναι δυνατή για πέντε (5) έτη (ήτοι μέχρι την παραγραφή του) και πραγματοποιείται με τη κοινοποίηση του Κ.Α.Μ.Ε. (Κωδικός Αριθμός Μερίδας Επενδυτή- Σ.Α.Τ.), την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου, είτε αυτοπροσώπως είτε με νόμιμα εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπό τους.


Παράλληλα η γενική συνέλευση της εταιρείας αποφάσισε τα ακόλουθα :

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ