Ποιος είναι ο 13χρονος κολυμβητής που ξάφνιασε τον Σαμαρά χαρίζοντάς του το μετάλλιό του

Σε πρόσωπο των ημερών εξελίσσεται ο μικρός Γιώργος Ζαχόπουλος, ο οποίος, την Τετάρτη, χάρισε το χρυσό του μετάλλιο στον Αντώνη Σαμαρά θέλοντας να τον ευχαριστήσει.Ο 13χρονος πλησίασε έξω από το Μέγαρο Μουσικής τον πρωθυπουργό και του έδωσε το μετάλλιό του, καθώς, ο κ. Σαμαράς είχε επέμβει προ ημερών για να βελτιωθούν οι συνθήκες στο κολυμβητήριο του Ζαππείου όπου έκανε προπόνηση ο μικρός.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alhpa ο Γιώργος Ζαχόπουλος τόνισε «Ηταν μία ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κύριο Σαμαρά, δίνοντάς του το μετάλλιο και να του πω λίγα λόγια».

Αναφερόμενος στην πρωτοβουλία του να πάει και να μιλήσει στον πρωθυπουργό όταν τον βρήκε σε μια ταβέρνα στην Κηφισιά ο μικρός πρωταθλητής ανέφερε «Του είπα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Δε μπορούσαμε να αναπνεύσουμε από το κρύο και μου είπε αμέσως ότι το πρόβλημα λύθηκε. Ηταν φιλικός. Ηταν συνέχεια χαμογελαστός. Εγώ ήμουν έτοιμος να κλάψω γιατί ήμουν ακόμα στεναχωρημένος από το πρόβλημα που είχαμε, αλλά με έκανε να νιώσω καλύτερα επειδή ήταν συνεχώς χαρούμενος».

Για το περιστατικό μίλησε και η μητέρα του παιδιού η οποία σημείωσε «Μου είπε ότι θα πάει να του μιλήσει. Εμείς είχαμε φύγει έξω και πήγε και τον συνάντησε μόνος του. Είμαι χαρούμενη γιατί το παιδί δείχνει, τουλάχιστον, να έχει ένα δικό του τρόπο για να επιτυγχάνει τα πράγματα, που ελπίζω να τον βοηθήσει στη ζωή του».

Δηλώσεις έκανε και ο έφορος της ομάδας, ο οποίος είπε: «Την Κυριακή περίπου στις 11 παρά χτυπάει το κινητό μου. Οταν άκουσα ότι ήταν ο Αντώνης Σαμαράς έμεινα εμβρόντητος. Μου ζήτησε κάποιες λεπτομέρειες σε ό, τι αφορά το κολυμβητήριο και την Τετάρτη ήρθε το πετρέλαιο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ