Δημοσιογράφος σταματά πολίτη για δήλωση στην κάμερα και εκείνος της την «πέφτει» στον αέρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος σταματά πολίτη για δήλωση στην κάμερα και εκείνος της την «πέφτει» στον αέρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί το σκηνικό να μην ήταν καθόλου ειδυλλιακό και η περίσταση εντελώς ακατάλληλη ωστόσο, ο άνδρας που πρωταγωνιστεί στο βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου, δεν πτοήθηκε καθόλου και την έπεσε στη νεαρή δημοσιογράφο που τον είχε πλησιάσει για μια δήλωση.

Ολα αυτά συνέβησαν στη Νότιο Καλιφόρνια όπου τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσει μεγάλες πυρκαγιές. Οπως φαίνεται και στο βίντεο η δημοσιογράφος βρίσκεται στο σημείο παρέα με τον καμεραμάν της για να καλύψει το γεγονός. Από το βάθος ξεπροβάλει ένας ημίγυμνος άνδρας με ένα σκυλάκι στο χέρι. Οπως ήταν φυσικό η δημοσιογράφος τον πλησίασε με σκοπό να του αποσπάσει μια δήλωση. Αμέσως άρχισε να τον ρωτά για τη φωτιά, ωστόσο εκείνος την κοίταζε στα μάτια, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω του αλλά και για το γεγονός ότι ήταν στον αέρα και αφού ολοκλήρωσε την ερώτησή της η νεαρή, θεωρώντας, προφανώς, ότι είναι η καταλληλότερη στιγμή τις είπε: «Πω πω, είσαι σούπερ. Θα ήθελες να βγούμε κάποια στιγμή;»

Βέβαια η δημοσιογράφος δεν απάντησε ποτέ και συνέχισε να τον ρωτάει επίμονα για την πυρκαγιά, όποτε ο άντρας απογοητευμένος απάντησε ένα «καλά είναι» και έφυγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ