Σε υπερβολική δόση ηρωίνης οφείλεται ο θάνατος της Πίτσις Γκέλντοφ - Ο μπαμπάς, Μπομπ, πάντως ετοιμάζεται να παντρευτεί - iefimerida.gr

Σε υπερβολική δόση ηρωίνης οφείλεται ο θάνατος της Πίτσις Γκέλντοφ - Ο μπαμπάς, Μπομπ, πάντως ετοιμάζεται να παντρευτεί

Σε υπερβολική δόση ηρωίνης οφείλεται ο θάνατος της Πίτσις Γκέλντοφ - Ο μπαμπάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από υπερβολική δόση ηρωίνης πέθανε η Πίτσις Γκέλντοφ, η κόρη του βρετανού ποπ σταρ Μπομπ Γκέλντοφ. Αυτό λένε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων τα οποία αναμένεται να δημοσιοποιηθούν σήμερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Times.
Η Πίτσις Γκέλντοφ βρέθηκε νεκρή στις 7 Απριλίου στο σπίτι της στο Λονδίνο από απροσδιόριστη αιτία. Οι πρώτες ενδείξεις μιλούσαν για ανακοπή καρδιάς, οι ιατροδικαστές όμως δεν ήταν σε θέση να πουν τι την προκάλεσε. Κοντά στο σώμα της πάντως δεν είχαν βρεθεί τότε ναρκωτικά ή άλλες επικίνδυνες ουσίες.
Η Πίτσις, η οποία δούλευε ως μοντέλο και δημοσιογράφος, συζούσε με τον σύντροφό της, τον τραγουδιστή Ρίτσαρντ Κοέν του λονδρέζικού συγκροτήματος SCUM και είχε αποκτήσει δυο αγοράκια, δύο και ενός έτους. Οπως φαίνεται, είχε και στο παρελθόν πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Το 2008 μάλιστα είχε κινδυνεύσει από υπερβολική δόση.
Κατά μια τραγική σύμπτωση, η Πίτσις πέθανε στα 25 της από το ίδιο ναρκωτικό που είχε σκοτώσει 14 χρόνια νωρίτερα και τη μητέρα της, τη βρετανίδα τηλεπαρουσιάστρια Πόλα Γέιτς.
Μια άλλη περίεργη σύμπτωση θέλει τον μπαμπά Μπομπ Γκέλντοφ να ετοιμάζεται να παντρευτεί πολύ σύντομα, παρά τον τόσο πρόσφατο χαμό της κόρης του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, ο Γκέλντοφ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, τη γαλλίδα ηθοποιό Ζαν Μαρίν, με την οποία έχει δεσμό τα τελευταία 18 χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ