«Sugar daddies»: Καναδική ιστοσελίδα βγάζει στο «κλαρί» φοιτήτριες, για τα δίδακτρα των σπουδών τους - iefimerida.gr

«Sugar daddies»: Καναδική ιστοσελίδα βγάζει στο «κλαρί» φοιτήτριες, για τα δίδακτρα των σπουδών τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Εύκολη» λύση για να πληρώσουν τα δίδακτρα του πανεπιστημίου τους δίνει μια ιστοσελίδα στις φοιτήτριες στον Καναδά: γνωριμίες επί πληρωμή με μεγαλύτερους.

Μέλη είναι και αγόρια, που τους «κανονίζει» ραντεβού με μεγαλύτερες κυρίες. Το σάιτ που ονομάζεται «Sugar daddy» ισχυρίζεται ότι έχει 130.000 μέλη, φοιτητές ή αποφοίτους, που προσπαθούν να ξεπληρώσουν τις σπουδές τους.

Μια 23χρονη φοιτήτρια, που χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αναφέρει στο καναδικό κανάλι CBC ότι έχει συνάψει σχέση με έναν παντρεμένο, ο οποίος την πληρώνει 300 δολάρια σε κάθε ραντεβού. Συναντώνται, όπως λέει, μία φορά κάθε εβδομάδα ή κάθε δεύτερη, είτε σε δημόσιους χώρους είτε ιδιωτικά. Σύμφωνα με την ίδια, το «Sugar daddy» είναι μια...καλή λύση για τους φοιτητές που «παλεύουν» με τα οικονομικά της, όπως κάνει και εκείνη, καθώς οι γονείς της δεν μπορούν να την στηρίξουν. Ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι οι γονείς της είναι ενήμεροι ότι χρησιμοποιεί το σάιτ.

Σοκαρισμένη δηλώνει η καθηγήτρια ψυχολογίας του πανεπιστημίου της Μανιτόμπα, Μάριαν Μόρι, που ανακάλυψε ότι πολλοί από τους φοιτητές της αναζητούν γνωριμίες επί πληρωμή για να βγάλουν τα δίδακτρά τους. Σύμφωνα με στοιχεία του σάιτ, 142 παιδιά του συγκεκριμένου πανεπιστημίου έχουν γίνει μέλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ