Οι υποψήφιοι της Ντόρας σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης - iefimerida.gr

Οι υποψήφιοι της Ντόρας σε Α' και Β' Θεσσαλονίκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις μέρες που μεσολαβούν από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ως την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας επέλεξε να κάνει τη δική της παρουσία στην ΔΕΘ η Ντόρα Μπακογιάννη.

Έτσι, αναμένεται να ανέβει στην ΔΕΘ μεταξύ 12 και 15 Σεπτεμβρίου προκειμένου να έχει επαφές με τοπικά στελέχη και να ανακοινώσει ενδεχομένως πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Ήδη , στην Α Θεσσαλονίκης μετά την αποχώρηση του Κώστα Κιλτίδη τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του πρώην αντιδημάρχου Νίκου Ταχιάου, του καθηγητή Κωστα Παπαπολυχρονιάδη που διετέλεσε δυο φορές υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, του Κωστας Μπούμπαρη, πρώην επικεφαλής της Ομοσπονδίας Νοσηλευτών, του Πάρη Μπίλια ( ο οποίος πάντως ενδιαφέρεται κυρίως να είναι υποψήφιος πρόεδρος του Τοπικού Τεχνικού Επιμελητηρίου) , του Αστέριου Τσουκαλά, του Γιάννη Σταύρου (αντιπρόεδρος ΣΕΒΒΕ) και του Στάθη Αβραμίδη. (ο παραιτηθείς αντιδήμαρχος του Γιάννη Μπουτάρη).

Στη Β Θεσσαλονίκης είναι πιθανόν να πολιτευθούν ο Θανάσης Δαδάλας, (ελεύθερος επαγγελματίας) , ο Γερασιμος Μαρτζόπουλος (καθηγητής Γεωπονικής), ο Δημήτρης Παρχαρίδης (πρώην πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ) ο Δημήτρης Καβακας και ο Σπύρος Χαιτίδης. Ο πρώην υπουργός Χρήστος Κοσκινάς που ήταν από τους πλέον ένθερμους υποστηρικτές της Ντόρας Μπακογιάννη το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει αποστασιοποιηθεί και η υποψηφιότητα του μάλλον δεν είναι από τις πλέον πιθανές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ