Αυτή την «κοτρόνα» έδωσε γονατιστός ο Κλούνεϊ στην καλή του -Δαχτυλίδι αξίας 650.000 δολαρίων [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή την «κοτρόνα» έδωσε γονατιστός ο Κλούνεϊ στην καλή του -Δαχτυλίδι αξίας 650.000 δολαρίων [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο δαχτυλίδι αρραβώνων που πρόσφερε ο Τζορτζ Κλούνεϊ στην Αμάλ Αλαμουντίν δεσπόζει ένα διαμάντι- «κοτρόνα» 7 καρατίων που κοστίζει μια περιουσία: 650.000 δολάρια.

Το μελλόνυμφο ζευγάρι δείπνησε με την καλή τους φίλη Σίντι Κρόφορντ και το σύζυγό της, Ράντι Γκέρμπερ, στη Σάντα Μπάρμπαρα για να γιορτάσουν τα γενέθλια του 52χρονου Κλούνεϊ, αλλά και τους αρραβώνες τους, σύμφωνα με ξένη έκδοση του περιοδικου People. Η Σίντι και ο Ράντι ήταν οι πρώτοι που είδαν το δαχτυλίδι της «κυρίας Κλούνεϊ».

Αυτή την «κοτρόνα» έδωσε γονατιστός ο Κλούνεϊ στην καλή του -Δαχτυλίδι αξίας  650.000 δολαρίων  [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το ρεπορτάζ του περιοδικού αποκαλύπτει και πιπεράτες λεπτομέρειες: Ο Κλούνεϊ ήταν «παραδοσιακός» και έκανε την πρόταση γάμου γονατιστός. Τον περασμένο Μάρτιο επισκέφθηκε τα πεθερικά του στο Ντουμπάι, ενώ έκανε μια εκδρομή με σκάφος με τα αδέλφια της Αμάλ, προκειμένου να τους γνωρίσει. «Τα βρήκαμε αμέσως με το Τζορτζ, είναι πολύ άνετος», ανέφεραν οι συγγενείς της νύφης στο περιοδικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ