Ιδού τα στάδια της ενηλικίωσης, μέσα από ένα διδακτικό animation φιλμ -Γιατί επιστρέφουμε στο πατρικό σπίτι ξανά και ξανά [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιδού τα στάδια της ενηλικίωσης, μέσα από ένα διδακτικό animation φιλμ -Γιατί επιστρέφουμε στο πατρικό σπίτι ξανά και ξανά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν ο πατέρας του Richard αποφασίζει ότι είναι πια αρκετά μεγάλος για να αφήσει το πατρικό του σπίτι, τότε τον στέλνει στον έξω κόσμο.

Μόνο που ο Richard επιστρέφει ξανά και ξανά στο σπίτι και κάθε φορά με αρκετά περίεργο τρόπο. Οπως φαίνεται, κάτι τον συνδέει με την πατρική κατοικία. Όταν, όμως, ένα ατυχές γεγονός αναστατώνει τη ζωή του, τότε ο Richard αναγκάζεται να σταθεί στα πόδια του.

Η κολεκτίβα των il Luster που βραβεύτηκε με Όσκαρ για το εξαιρετικό φιλμ μικρού μήκους Fallin Floyd παρουσιάζει ένα video για την ενηλικίωση, αλλά και για τις σκληρές προσγειώσεις της ζωής. Το φιλμ, σύμφωνα με το doctv.gr, υπογράφει ο Joost Lieuwma και το animation οι Frame Order.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Animation φιλμ ενηλικίωση πατρικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ