Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις της British Airways για Μύκονο και Σαντορίνη - iefimerida.gr

Ξεκινούν οι απευθείας πτήσεις της British Airways για Μύκονο και Σαντορίνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απευθείας πτήσεις από το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο προς Μύκονο και Σαντορίνη εγκαινιάζει από το ερχόμενο Σάββατο, 3 Μαΐου, η αεροπορική εταιρεία British Airways και αναμένονται στίφη τουριστών φέτος το καλοκαίρι.


Η σύνδεση με τη Μύκονο θα γίνεται Τρίτη και Σάββατο, ενώ η Σαντορίνη θα συνδέεται με το Λονδίνο Τετάρτη και Κυριακή. Τις νέες γραμμές θα εξυπηρετούν αεροσκάφη τύπου A320, τα οποία θα διαθέτουν τόσο Club Europe όσο και Euro Traveller καμπίνες.

Παράλληλα, έχει προσθέσει στις πτήσεις της το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λονδίνο, συνδέοντας 4 φορές εβδομαδιαίως τη συμπρωτεύουσα με το αεροδρόμιο Gatwick.

Σαμαράς: Ερχονται 20 εκατ. τουρίστες

«Το 2013 ήταν χρονιά ρεκόρ, το 2014 θα σπάσουμε αυτό το ρεκόρ, η κοσμογονία έχει αρχίσει» ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην 22η ανοικτή γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ όπου ανέπτυξε τον κυβερνητικό σχεδιασμό για την ενίσχυση του Τουρισμού και απευθυνόμενος στους ανθρώπους του τουρισμού είπε: «Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε περισσότερους από 20 εκατομμύρια τουρίστες».

Συνεχίζοντας ο κ. Σαμαράς είπε ότι ο τουρισμός αποτελεί το 15% της ελληνικής οικονομίας με 7% άμεση και 8% έμμεση συνεισφορά στο ΑΕΠ και πρόσθεσε ότι ο θετικός αντίκτυπος της εθνικής στρατηγικής για τον τουρισμό μπορεί να αυξήσει την ετήσια ζήτηση κατά 10 δισ. τα επόμενα 5 χρόνια και 25 δισ. τα επόμενα δέκα χρόνια, ενώ θα δημιουργήσει 220.000 θέσεις εργασίας. Αυτά δεν αφορούν το μακρινό μέλλον, αλλά έχουν αρχίσει και γίνονται πράξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ