Χώρισε ο πρίγκιπας Χάρι -Η πρώην αγαπημένη του κάνει βόλτες μόνη [εικόνες] - iefimerida.gr

Χώρισε ο πρίγκιπας Χάρι -Η πρώην αγαπημένη του κάνει βόλτες μόνη [εικόνες]

Χώρισε ο πρίγκιπας Χάρι -Η πρώην αγαπημένη του κάνει βόλτες μόνη [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και όμως! Οι φήμες που έκαναν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες για τον χωρισμό του πρίγκιπα Χάρι με την Κρεσίντα Μπόνας, επιβεβαιώθηκαν. Η είδηση έχει σκάσει σαν «βόμβα» στο Μπάκιγχαμ, την ώρα, μάλιστα, που ξένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για έναν επικείμενο γάμο.

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, ο πρίγκιπας Χάρι και η πρώην αγαπημένη του αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Τις φήμες επιβεβαίωσαν φίλοι του πρώην ζευγαριού. «Δυστυχώς, είναι αλήθεια» δήλωσε στη Daily Mail ένας φίλος της 25χρονης Κρεσίντα. Ενας άλλος φίλος της υποστήριξε πως «παραμένουν δύο καλοί φίλοι. Ηθελαν να πάρουν μια ανάσα και ενδεχομένως να τα ξαναβρούν. Μάλιστα, αναφέρθηκε στον χωρισμό που είχαν ο πρίγκιπας Γούλια με την Κέιτ Μίντλετον λίγο πριν αρραβωνιαστούν. Γεγονός που σύμφωνα με τον ίδιο αναπτερώνει τις ελπίδες ότι το πρώην ζευγάρι μπορεί να τα ξαναβρεί μεταξύ του.

Πάντως, η 25χρονη Κρεσίντα Μπόνας εθεάθη το πρωί στο κέντρο του Λονδίνου να κάνει βόλτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ