Ατματσίδης: Η περιφέρεια πρέπει να κάνει γήπεδα ώστε τα παιδιά να αφήσουν το ίντερνετ - iefimerida.gr

Ατματσίδης: Η περιφέρεια πρέπει να κάνει γήπεδα ώστε τα παιδιά να αφήσουν το ίντερνετ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βεβαιότητα ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει και δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα εξέφρασε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού, Ηλίας Ατματσίδης.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της ΑΕΚ, παρέθεσε γεύμα στους ρεπόρτερ της Ένωσης, αναλύοντας γενικότερα τις σκέψεις του και τα σχέδιά του, εφόσον εκλεγεί και φυσικά – όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος – τον εμπιστευθεί ο κ.Σγουρός.

«Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει. Έχει πάρει το δρόμο του, το είπε και χθες ο κ.Μελισσανίδης. Το συγκεκριμένο γήπεδο δεν θα βοηθήσει την ομάδα αλλά όλη την Αθήνα» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Ηλία Ατματσίδη ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα θέματα αθλητισμού της πόλης «Πρέπει να γίνουν νέα γήπεδα, να έρθουν οι νέοι στον αθλητισμό και δεν το περιορίζω μόνο στο ποδόσφαιρο. Έχουν προβλεφθεί κονδύλια για τα γήπεδα του Παναθηναϊκού, του Πανιωνίου και άλλων ομάδων. Πρέπει να φτιάξουμε χώρους ως περιφέρεια ώστε τα παιδιά να αφήσουν το ίντερνετ»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ