Ξεκαρδιστικά: Πειραγμένα μηνύματα και αφίσες στο διαδίκτυο για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, προκαλούν τρελό γέλιο [εικόνες] - iefimerida.gr

Ξεκαρδιστικά: Πειραγμένα μηνύματα και αφίσες στο διαδίκτυο για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, προκαλούν τρελό γέλιο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βρίσκονται ανάμεσά μας. Μπορεί να είμαστε και εμείς οι ίδιοι. Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παντού σε αυτές τις εκλογές, που όλοι έχουμε κάποιον οικείο σε ένα ψηφοδέλτιο να ζητάει σταυρό. Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο από τα γνωστά πειραχτήρια του διαδικτύου, που έφτιαξαν ειδικές αφίσες και μηνύματα.

Από την επιδημία των ιών στο facebook, μέχρι την κλασική ατάκα της γειτόνισσας μετά από έγκλημα «πέσαμε από τα σύννεφα», τα αστεία του διαδικτύου είναι εμπνευσμένα και εύστοχα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ