Στο Λονδίνο βγαίνει το δεύτερο «εισιτήριο» για τον τελικό του Champions League -Η Τσέλσι υποδέχεται την Ατλέτικο

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει τον αντίπαλό της στον τελικό του φετινού Champions League και απόψε (21:45), Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης διεκδικούν την παρουσία τους στη Λισαβόνα, όπου θα στεφθεί η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το «Στάμφορντ Μπριτζ» θα γεμίσει ξανά για να σπρώξει ακόμα μια φορά την Τσέλσι σε μια μεγάλη επιτυχία. Οι «μπλε» του Λονδίνου, έπειτα από το 0-0 του πρώτου ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν», υποδέχονται την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να καταστρώνει το πλάνο πρόκρισης.

Eπειτα από το «διπλό» στο «Aνφιλντ», το μεσημέρι της Κυριακής, ο «special one» ξέρει ότι θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα την άμυνά του, αφού η Ατλέτικο είναι ομάδα που στηρίζεται κυρίως στην επίθεση και το σκοράρισμα.

Οι «ροχιμπλάνκος», στην Primera Division, επιδεικνύουν την δυναμική τους διεκδικώντας τον φετινό τίτλο μαζί με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αλλά με την επίσκεψή τους στο Λονδίνο, έχουν μπροστά τους την τεράστια ευκαιρία να βρεθούν και στον τελικό του Champions League.

Οι Τέρι, Αζάρ και Ετό έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών τους, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους στην Τσέλσι, όχι όμως και ο Πετρ Τσεχ που παρά το γεγονός ότι προπονήθηκε μαζί με τους προαναφερθέντες, δεν θα αγωνιστεί απόψε. Τιμωρημένοι είναι οι Λάμπαρντ και Μίκελ μετά τις κάρτες που πήραν στο πρώτο ματς, ενώ οι Σάλαχ και Μάτιτς δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Για την Ατλέτικο, ο Κουρτουά θα βρεθεί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και θα παίξει μπροστά στο κοινό της Τσέλσι για πρώτη φορά, αλλά σαν αντίπαλος της ομάδας που ανήκει. Ο Γκάμπι θα χάσει το ματς λόγω τιμωρίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ