Guarantee -Το μαγαζί που φτιάχνει το καλύτερο σάντουιτς της Αθήνας -Τα εκατοντάδες, απίθανα υλικά και οι χαμηλές τιμές [εικόνες] - iefimerida.gr

Guarantee -Το μαγαζί που φτιάχνει το καλύτερο σάντουιτς της Αθήνας -Τα εκατοντάδες, απίθανα υλικά και οι χαμηλές τιμές [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον κεντρικό δρόμο της Βεΐκου στο Κουκάκι το σαντουιτσάδικο Guarantee σερβίρει από το 1988 σάντουιτς, σαλάτες και χυμούς από «άλλη διάσταση», με γενναιοδωρία στο γέμισμα και «εμμονή» στη σχέση ποιότητας-τιμής. Βελτίωση χωρίς όρια ποιότητα, χωρίς λόγια -γράφουν οι συσκευασίες του- με μία λέξη εγγύηση, όπως και το όνομά του.

Οπως σημειώνει το popaganda.gr, η ιστορία του ξεκινάει 26 χρόνια πριν. Τότε που ο κύριος Γιάννης από τη Μάνη -πρώην ανθυποπλοίαρχος- γνωρίζει την Χαρούλα σε ένα ξεμπαρκάρισμά του κι αποφασίζει χωρίς δεύτερη σκέψη -ένεκα έρωτος- να αφήσει την αστροναυτιλία και να γυρίσει στην στεριά.

Δαβάστε την ιστορία για το πώς «γεννήθηκε» το Guarantee, τα απίστευτα υλικά που μπορεί να βρει κανείς για να φτιάξει το σάντουιτς των ονείρων του (25 είδη τυριών διαλεγμενα ένα ένα), τα καλύτερης ποιότητας αλλαντικά (σαλάμι με τρούφα, μορταδέλα με φυστίκι) που κόβονται επί τόπου, μέχρι και αρνάκι ψητό, σαρδέλες, αβοκάντο, απίστευτες σπιτικές σαλάτες, αλλά και τη διεύθυνση του μαγαζιού, μαζί με φωτογραφίες των φανταστικών σάντουιτς στο Popaganda.gr.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ