Απίστευτο: Ενα γέρικο... ροτβάιλερ έβγαλε εκλογικό βιβλιάριο για να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ενα γέρικο... ροτβάιλερ έβγαλε εκλογικό βιβλιάριο για να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Απίστευτο: Εκλογικό βιβλιάριο ψηφοφόρου εκδόθηκε για ... γέρικο σκύλο στην Βρετα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιμέτωπη με ένα παράξενο συμβάν ήρθε η αστυνομία του Κλίβλαντ της Βρετανίας όταν διαπίστωσε πως ένα ροτβάιλερ είχε αποκτήσει το δικό του εκλογικό βιβλιάριο για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου.Ο 45χρονος ιδιοκτήτης του συμπαθέστατου τετράποδου με το όνομα «Ζευς», Ράσελ Χόιλ, που εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας θα έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη, καθώς, πλέον, κατηγορείται ότι παρείχε ψευδείς πληροφορίες σε κρατικό υπάλληλο, στην απογραφή των ψηφοφόρων του Νόρτον, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα.

O κατηγορούμενος δήλωσε πως θυμάται μόνο να αστειεύτηκε λέγοντας ότι στο σπίτι ζουν ακόμη η γυναίκα και το παιδί μας, το οποίο είναι μικρό και δεν ψηφίζει, υπάρχει όμως και ο «Ζεύς Χόιλ», όπως δηλώθηκε ο σκύλος στο εκλογικό βιβλιάριο, που είναι 63 ετών, είπε ο μπαμπάς Ράσελ.

Παρόλα αυτά, η αστυνομία δεν φαίνεται να θεωρεί αστεία την πλάκα του 45χρονου, καθώς δεν πείστηκε από τις δηλώσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει την έρευνα για την υπόθεση. Ωστόσο, ο ιδιόκτητης του... Δία κινδυνεύει να τιμωρηθεί με πρόστιμο ακόμη και με ποινή φυλάκισης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ