Δήλωση-σοκ Βενιζέλου: Είναι εντελώς παρασιτική η συμπεριφορά της ΔΗΜΑΡ και του Φώτη Κουβέλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Δήλωση-σοκ Βενιζέλου: Είναι εντελώς παρασιτική η συμπεριφορά της ΔΗΜΑΡ και του Φώτη Κουβέλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πολύ βαριά δήλωση κατά του Φώτη Κουβέλη προέβη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά τη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξή του που παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, στη διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε στους σταθμούς Action24, Kontra και Extra δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Ο κος Κουβέλης, το κόμμα του και όχι προσωπικά ο ίδιος, λειτουργεί παρασιτικά προς το ΠΑΣΟΚ. Προσπαθεί να αντλήσει πραγματάκια, ένα στέλεχος, μία ιδέα... Όσο συνυπήρχαμε στην κυβέρνηση ήταν έντονη η θέση τους στα αξιώματα και όταν πηγαίναμε να ψηφίσουμε δύσκολα μέτρα, κρυβόντουσαν πίσω από το ΠΑΣΟΚ».

Μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να στηριχθεί στην Χρυσή Αυγή σημειώνοντας «Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ λέει, κάνω μία πρόταση μομφής να ρίξω την κυβέρνηση και χρειάζεται 151 ψήφους για να ρίξει την κυβέρνηση, ποιες ψήφους υπολογίζει για να φτάσει στο 151; Τις ψήφους της Χρυσής Αυγής. Τις ψήφους του κου Μιχαλολιάκου, του κου Παππά και του κου Κασιδιάρη»

Ερωτηθείς για τον κ. Παπανδρέου αφού ξεκαθάρισε ότι δεν τον θεωρεί αντίπαλο, σημείωσε με νόημα ότι «αν υπάρχει ένας Ελληνας που πρέπει να ενδιαφέρεται για την επιτυχία μας, αυτός θα έπρεπε να είναι ο Γιώργος Παπανδρέου». Διευκρίνισε μάλιστα, ότι δεν προχώρησε στη διαγραφή του μετά την καταψήφιση του άρθρου για τις τράπεζες «γιατί αυτό είναι παλιές πρακτικές». «Επειδή, δηλαδή, ο Παπανδρέου διέγραψε τον Σημίτη, το ίδιο θα έπρεπε να κάνουμε κι εμείς;» αναρωτήθηκε.

Χαρακτήρισε, ακόμη, τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ «ήρωες» επισημαίνοντας ότι «Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι ήρωες. Πρώτον γιατί οι περισσότεροι από αυτούς είναι νέοι, δεν είχαν καμία συμμετοχή στην εξουσία και κουβαλάνε ένα ιστορικό φορτίο τεράστιο. Επίσης, υπάρχει αυτή η υπεράνθρωπη προσπάθεια που έχει κάνει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ και με την προηγούμενη και με αυτή τη σύνθεσή της, για να κρατήσουμε τη χώρα όρθια. Μας βρίζουν και μας λοιδορούν.... Κάνουμε ένα εθνικό έργο σε δύσκολες συνθήκες».

Αναφερόμενος, δε, στη συνεργασία με τη ΝΔ ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι η χώρα θα έχει ανάγκη για τα πολλά επόμενα χρόνια από κυβερνήσεις συνεργασίας που πρέπει να είναι πρωτίστως προοδευτικές και αν όχι τότε φιλοευρωπαϊκές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ