Η Χρυσή Αυγή φοβάται αποκαλύψεις από τον «πρώην δικό της» Αλεξόπουλο -Δέχεται ύβρεις, απειλές&επιθέσεις - iefimerida.gr

Η Χρυσή Αυγή φοβάται αποκαλύψεις από τον «πρώην δικό της» Αλεξόπουλο -Δέχεται ύβρεις, απειλές&επιθέσεις

η Χρυσή Αυγή φοβάται αποκαλύψεις από τον «πρώην δικό της» Αλεξόπουλο -Δέχεται ύβ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες πριν τη συζήτηση στην ολομέλεια της βουλής για την άρση ασυλίας του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ο οποίος έχει ανεξαρτητοποιηθεί από τη Χρυσή Αυγή, αποκαλύπτεται ότι είναι συνεχείς οι επιθέσεις εναντίον του από μέλη και βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος.Μάλιστα την Μεγάλη Εβδομάδα έφτασε να ζητήσει από τις υπηρεσίες της Βουλής να αλλάξει γραφείο ώστε να γλυτώσει από τις συνεχείς ύβρεις.

Το γραφείο του ανεξάρτητου βουλευτή βρίσκεται κοντά με τα άλλα γραφεία χρυσαυγιτών βουλευτών επαρχίας που στεγάζονται σε κτίριο του Κοινοβουλίου στην οδό Βουλής.

Μετά την ανεξαρτητοποίηση του οι απειλές που δέχονται τόσο ο ίδιος, όσο και οι συνεργάτες του είναι συνεχείς και καθημερινές.

Μάλιστα, η ένταση έφτασε στο αποκορύφωμα όταν συνεργάτης του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου δέχθηκε φραστική και σωματική επίθεση από συνεργάτες χρυσαυγιτών βουλευτών.

Μετά το συμβάν ο ανεξάρτητος βουλευτής σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση επικοινώνησε με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής και ζήτησε να αλλάξει άμεσα γραφείο καθώς δεν μπορούσε να αντέξει άλλο τη ψυχολογική βία και το αίτημα του έγινε δεκτό .

Αύριο οι χρυσαυγίτες βουλευτές φοβούνται ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μπορεί να προβεί σε αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση της οργάνωσης.

Φωτογραφία Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ