City Bistro: Το νέο, all-day café - εστιατόριο στη Στοά Σπυρομήλιου - iefimerida.gr

City Bistro: Το νέο, all-day café - εστιατόριο στη Στοά Σπυρομήλιου

City Bistro: Το νέο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο all-day γευστικό εγχείρημα, που ακούει στο όνομα City Bistro και υπογράφει ο έμπειρος Τάσος Ιωαννίδης, άνοιξε τις πόρτες του στο κέντρο της Αθήνας, μέσα στη Στοά Σπυρομήλιου στο City Link, και μας καλεί να δοκιμάσουμε δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, φρεσκοψημένες λιχουδιές και να απολαύσουμε τον καφέ ή το ποτό μας στο lounge bar, μέσα σε έναν χώρο που αποπνέει την ποιότητα ενός αυθεντικού κλασικού bistro.

Το μενού επιμελείται ο Νίκος Ζερβός ενώ στην ανοιχτή κουζίνα βλέπουμε τον chef Γιώργο Φτάκλα να δημιουργεί γευστικές προτάσεις που βασίζονται στην κλασική bistro κουζίνα αλλά είναι δοσμένες μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική «ματιά». Στον in-house φούρνο του City Bistro, ο pastry chef Θοδωρής Μωϋσίδης ετοιμάζει καθημερινά ολόφρεσκα κρουασάν και γλυκά που συνοδεύουν υπέροχα τον cappuccino σήμα-κατατεθέν που παρασκευάζεται με φρέσκο βιολογικό γάλα.

Όλοι οι χώροι χαρακτηρίζονται από σύγχρονη αρχιτεκτονική και διακόσμηση με αφομοιωμένα στοιχεία προγενέστερων εποχών που ταιριάζουν απόλυτα με την ατμοσφαιρική Στοά Σπυρομήλιου που αποτελεί ένα σημείο που συνδέει την Αθήνα του χθες και του σήμερα και ισορροπεί ανάμεσα στο νεοκλασικό παρελθόν και την πρόκληση του μοντερνισμού. Ταυτόχρονα, η διαδοχικότητά τους και η σχεδιαστική τους αντιμετώπιση – η ανοικτή κουζίνα είναι το πρώτο πράγμα που αντικρίζει κανείς με πλήρη ορατότητα από και προς τη Στοά, ακολουθεί το lounge bar που προσφέρει μεγαλύτερη ιδιωτικότητα ενώ στο τέλος βρίσκεται ο χώρος του εστιατορίου που αποτελεί το πιο prive κομμάτι - καθιστούν το City Bistro ανεπιτήδευτα ζεστό και φιλόξενο, ιδανικό για επαγγελματικά ραντεβού, για στάση «ανεφοδιασμού» ανάμεσα στη βόλτα και το shopping, για brunch ή και για βραδινή έξοδο στο κέντρο της πόλης.

City Bistro

Στοά Σπυρομήλιου, City Link

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00 – 01.00, Σάββατο 09.30 – 01.30 & Κυριακή 12.00 – 20.00

Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 3211315

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ