ΝΔ: Οι δηλώσεις Δραγασάκη και Γλέζου εννοούν στάση πληρωμών, χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή - iefimerida.gr

ΝΔ: Οι δηλώσεις Δραγασάκη και Γλέζου εννοούν στάση πληρωμών, χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζεται σε υψηλούς ρυθμούς η αντιπαράθεση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή της σύγκρουσης αυτή τη φορά στάθηκαν οι δηλώσεις του Γιάννη Δραγασάκη και του υποψηφίου ευρωβουλευτή Μανώλη Γλέζου σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους και το μέλλον της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

«Ο κ. Δραγασάκης λέει πως η χώρα, με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να βρεθεί σε αδιέξοδο. Ανακοινώνει πως θα κάνουν … “whatever it takes”. Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γλέζος επαναφέρει σήμερα το θέμα της δραχμής, λέγοντας ότι “δεν έχει σημασία για το ΣΥΡΙΖΑ η μορφή του χρήματος (ευρώ ή δραχμή)” [Βήμα FM]. Προφανώς, και οι δυο εννοούν αυτό που αναφέρει η προγραμματική διακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές, δηλαδή στάση πληρωμών, χρεοκοπία και επιστροφή στη δραχμή!» επισημαίνει σε σκληρό τόνο η ΝΔ.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ
Ωστόσο άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για απόλυτη διαστρέβλωση από την πλευρά της ΝΔ.
«Η απόλυτη διαστρέβλωση έχει γίνει το συνώνυμο των ανακοινώσεων του κόμματος Σαμαρά. Πρόκειται για ένα ξαναζεσταμένο φαί που το σερβίρουν κάθε μέρα, όσο όμως πλησιάζουμε στις εκλογές έχει αρχίσει και βρομάει. Η ήττα τους πλησιάζει και θα είναι βαριά» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ