Οπαδός τυλίχτηκε στις φλόγες σε αγώνα ποδοσφαίρου -Παραλίγο να αποβεί μοιραία η ατυχής έμπνευση αστυνομικού [βίντεο] - iefimerida.gr

Οπαδός τυλίχτηκε στις φλόγες σε αγώνα ποδοσφαίρου -Παραλίγο να αποβεί μοιραία η ατυχής έμπνευση αστυνομικού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκηνές από ταινία, τις οποίες συνήθως παίζουν οι κασκαντέρ, θύμισε περιστατικό στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Πολωνίας, όταν ένας οπαδός τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η τρομακτική σκηνή εξελίχθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα στη Σλασκ Βρότσλαβ και τη Ζαγκλέμπιε Λιούμπιν. Ενας από τους οπαδούς της δεύτερης ομάδας σκαρφάλωσε σε φράχτη στις κερκίδες και άρχισε να κουνάει μία φωτοβολίδα. Κάποιος από τους αστυνομικούς, όμως, αποφάσισε να τον αντιμετωπίσει με το χειρότερο τρόπο. Τον ψέκασε με σπρέι πιπεριού.

Αμέσως ο άνδρας τυλίχθηκε στις φλόγες, καθώς προφανώς ο αστυνομικός δεν είχε υπολογίσει στη χημική αντίδραση που θα προκαλούσε η κίνησή του. Για καλή του τύχη, το σκηνικό ήταν στιγμιαίο και ο οπαδός γλίτωσε πετώντας τη φωτοβολίδα. Από την αντίδρασή του -επέστρεψε τρέχοντας στην κερκίδα-, όπως φαίνεται, δεν έπαθε τίποτα από το ατύχημα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ