Τρόμος στον αέρα για 97 άτομα -Επιασε φωτιά κινητήρας αεροπλάνου, έκανε αναγκαστική προσγείωση [βίντεο] - iefimerida.gr

Τρόμος στον αέρα για 97 άτομα -Επιασε φωτιά κινητήρας αεροπλάνου, έκανε αναγκαστική προσγείωση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι 97 επιβαίνοντες αεροσκάφους, όταν έπιασε φωτιά ένας από τους κινητήρες. Το BAE-146 έκανε αναγκαστική προσγείωση, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Ολα ξεκίνησαν όταν το αεροσκάφος, με 92 επιβάτες και πέντε άτομα πλήρωμα, άρχισε να παίρνει ύψος, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το Περθ. Από άγνωστη έως τώρα αιτία, ξέσπασε φωτιά σε έναν από τους τέσσερις κινητήρες. Οι πιλότοι κατάφεραν να κάνουν στροφή και να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, όπου προσγείωσαν το αεροσκάφος χωρίς πρόβλημα.

«Καθόμουν δίπλα στον κινητήρα, όταν φάνηκε σαν κάτι να πετάχτηκε από αυτόν. Αρχισαν να χύνονται καύσιμα και έπιασε φωτιά. Επικράτησε πανικός ανάμεσα στον κόσμο, αλλά οι πιλότοι αντέδρασαν γρήγορα», είπε ένας από τους επιβάτες. Μόλις διαπιστώθηκε πως υπήρχε πρόβλημα οι κυβερνήτες έκλεισαν τον κινητήρα και η φωτιά έσβησε.

Τρόμος στον αέρα για 97 άτομα -Επιασε φωτιά κινητήρας αεροπλάνου, έκανε αναγκαστική προσγείωση [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ