Σε ρυθμούς Χιπ Χοπ η Αθήνα - iefimerida.gr

Σε ρυθμούς Χιπ Χοπ η Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε χιπ χοπ ρυθμούς θα λικνιστεί το αθηναϊκό κοινό, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, καθώς η κοινότητα του ανατρεπτικού είδους μουσικής, ανανεώνει το ραντεβού της με το 4o Χιπ Χοπ Φεστιβάλ (Athens Hip Hop Festival) στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Τα δυναμικότερα συναυλιακά γκρουπ, οι πιο καλογυμνασμένες ομάδες μπρέικντανς και οι πιο εμπνευσμένοι καλλιτέχνες του γκραφίτι, ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Φεστιβάλ που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Μπορεί το Χιπ Χοπ να γεννήθηκε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, στις αρχές της δεκαετίας του ΄70, το ελληνικό όμως Χιπ Χοπ φέρει τη δική του υπογραφή, μιλάει τη δική του γλώσσα και έχει το δικό του στυλ. Έχοντας πάνω από δύο δεκαετίες στο ενεργητικό του απέδειξε ότι έχει ιστορία και μέλλον. Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου διαχρονικά συγκροτήματα και «διάδοχοι», θα γίνουν ένα στη σκηνή της Τεχνόπολις σε ένα ασταμάτητο επτάωρο πάρτι με χορευτικές ακροβασίες και νευρώδεις ρίμες αποδεικνύοντας ότι το μουσικό ένστικτο της πόλης είναι ζωντανό.

Στη σκηνή θα «διασταυρωθούν» οι διαχρονικοί «Αρτέμης- Ευθύμης», ο δυναμικός «Τάκι Τσαν», τα κυρίαρχα «Βόρεια Αστέρια» από τη Θεσσαλονίκη, οι «αμαρτωλοί» «Professional Sinnerz» και ο «Κόμης Χ», οι πάντα φωτεινοί «Σκιές», ο άρχοντας του στέιτζ «Phyrosun», ο ασταμάτητος «Ραψωδός Φιλόλογος», ο καταιγιστικός «Λόγος Απειλή», οι αποκαλυπτικοί «B-Muzic», οι χαοτικοί «Outkast Exellence», οι διαφορετικοί «Fly By Wire» και φυσικά οι 8 καλύτερες ομάδες μπρέικντανς, που θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν το «Battle of Athens '11», τον απόλυτο διαγωνισμό μπρέικντανς που διοργανώνει ο Τόλης Αριστείδου.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Public και τα Metropolis. Η τιμή προπώλησης των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ, ενώ η τιμή ταμείου 20 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ