Πυρκαγιά σε υπόγειο γκαράζ στο κέντρο της Αθήνας μετά από απόπειρα ληστειας - iefimerida.gr

Πυρκαγιά σε υπόγειο γκαράζ στο κέντρο της Αθήνας μετά από απόπειρα ληστειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτιά ξεκίνησε όταν δύο άγνωστοι επιχείρησαν να ληστέψουν το ATM της Εθνικής τράπεζας, κοντά στην είσοδο του πάρκινγκ από την πλευρά της οδού Μαυροματαίων, τη στιγμή που οι υπάλληλοι το ανεφοδίαζαν. Οι δύο δράστες κρατούσαν οπλοπολυβόλα και επιτέθηκαν στους υπάλληλους της χρηματαποστολής. Στη συνέχεια για αντιπερισπασμό έριξαν καπνογόνα στο δεύτερο υπόγειο του Polis Park, στη συμβολή της Αλεξάνδρας με την Πατησίων, με αποτέλεσμα να έχουν, προς το παρόν, έχουν καεί δύο αυτοκίνητα.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 13:00 στο υπόγειο πάρκινγκ της πλατείας Αιγύπτου, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Αλεξάνδρας και στη συνέχεια ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις. Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής έχει στηθεί αυτή την ώρα και στο σημείο έχουν σπεύσει 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα και προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί. Ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για πιθανούς εγκλωβισμούς ή θύματα, ωστόσο το πάρκινγκ έχει πέντε υπόγεια επίπεδα και δυσκολεύει αρκετά τις προσπάθειες των πυροσβεστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ