Ο προσομοιωτής κολύμβησης που θα σας κάνει να φοράτε πάντα σωσίβιο – Μια μακάβρια καμπάνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο προσομοιωτής κολύμβησης που θα σας κάνει να φοράτε πάντα σωσίβιο – Μια μακάβρια καμπάνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μαγεία της θάλασσας έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων στη μακρά πορεία του γένους μας. Ωστόσο, η θάλασσα μπορεί ανά πάσα στιγμή να γίνει ο χειρότερος εχθρός μας και να μας οδηγήσει στον θάνατο.Η σοκαριστική καμπάνια της γαλλικής εταιρίας για ασφαλή εξοπλισμό Guy Cotten και της διαφημιστικής BBDO, με τίτλο «A Trip Out To Sea», έρχεται να μας αφυπνίσει και να μας επισημάνει με τον πιο μακάβριο τρόπο για ποιους λόγους πρέπει να φοράμε πάντα σωσίβιο.

Η ιστορία εκτυλίσσεται ως εξής: Ενας Γάλλος ταξιδεύει αμέριμνος στα ανοιχτά της θάλασσας με το ιστιοπλοϊκό έχοντας παρέα έναν καλό φίλο. Ο καιρός δείχνει υπέροχος και οι δυο τους ενθουσιασμένοι από το ταξίδι, ωστόσο κανείς δεν περίμενε ότι θα συνέβαινε το μοιραίο ρίχνοντας τον στην φουρτουνιασμένη θάλασσα, απροστάτευτο και μόνο.

Η διαφημιστική καμπάνια έχει σκοπό να καταδείξει την αναγκαιότητα του σωσιβίου και της προστασίας όταν ταξιδεύουμε στα ανοιχτά. «Στην θάλασσα κουράζεσαι περισσότερο από ότι νομίζεις. Οποτε βγαίνεις στα ανοιχτά, φόρα το σωσίβιό σου», λέει το μήνυμα στο τέλος της μάταιης προσπάθειας.

Μπορείτε να δοκιμάσετε τις αντοχές σας, κάνοντας scroll για να επιβιώσετε, εδώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ