Πληρώνει ο πατέρας του Γιούρι για να παίρνει περισσότερες ψήφους μέσω sms στο Τhe Voice;

Γύρω από τον νεαρό διαγωνίζομενο του The Voice Γιούρι Μελικόβ, από την πρώτη στιγμή της συμμετοχής του στο διαγωνισμό τραγουδιού του ΑΝΤ1 έχει δημιουργηθεί συζήτηση για την οικονομική του κατάσταση. Λίγο η πρώτη εικόνα των γονιών του όταν ο νεαρός διαγωνιζόταν, λίγο κάποιες δηλώσεις του πατέρα του δημιουργήθηκε η εικόνα μιας οικογένειας με καλή οικονομική κατάσταση. Λογικό, λοιπόν, όταν ο Γιούρι μπήκε στο διαγωνισμό, όπου ψηφίζει και το κοινό να ακουστούν πολλά. Ακόμη και ότι ο πατέρας του πληρώνει εταιρείες για να κάνουν τηλέφωνα υπέρ του. Ο νεαρός απάντησε σε αυτή τη φημολογία.

Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Γιούρι κλήθηκε να απαντήσει στις εξής δύο ερωτήσεις του Γιώργου Λιάγκα: Aν ο πατέρας tου έχει τα λεφτά κι αν όντως πληρώνει κινητά για να παίρνει περισσότερες ψήφους μέσω sms.

«Είμαστε απλά μια αρκετά καλά οικονομικά οικογένεια. Δεν κολυμπάμε στα λεφτά», απάντησε ο νεαρός παίκτης του The Voice στην πρώτη ερώτηση ενώ για τις εταιρείες τηλεφώνων είπε:«Λογικό είναι όλοι οι γονείς να υπερψηφίζουν τα παιδιά τους, αλλά δεν πιστεύω ότι κάνει τέτοιο πράγμα, απλά είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τραγουδιστής The Voice Γιούρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ