Τζήμερος και Σκυλακάκης έριξαν «Γέφυρες» - iefimerida.gr

Τζήμερος και Σκυλακάκης έριξαν «Γέφυρες»

Τζήμερος και Σκυλακάκης έριξαν «Γέφυρες» -Συνεργασία που θα συνεχιστεί στις εθνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μακροπρόθεσμα πλάνα κάνουν για τη μεταξύ τους συνεργασία ο Θάνος Τζήμερος και ο Θόδωρος Σκυλακάκης, αφού φιλοδοξούν ο συνασπισμός της «Δημιουργίας ξανά» με τη «Δράση», που ξεκινά από τις ευρωεκλογές και την περιφέρεια Αττικής, να συνεχιστεί στις εθνικές εκλογές.

Οι «Γέφυρες», όπως ονομάστηκε η συνεργασία των δύο κομμάτων, γεννήθηκε έπειτα από ανοικτή πρόσκληση του ευρωπαϊκού κόμματος των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών, επισήμαναν οι δύο πρόεδροι.

«Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός πολύ δυναμικού μεταρρυθμιστικού κινήματος στην Ελλάδα» είπε ο κ. Τζήμερος, τονίζοντας ότι η «Δράση» και η «Δημιουργία ξανά», ξεκινούν κοινή πορεία χωρίς ημερομηνία λήξης.

«Επιτέλους οι πολίτες που πιστεύουν στην Ευρώπη αποκτούν μία ισχυρή επιλογή στην κάλπη» είπε ο κ. Σκυλακάκης, επισημαίνοντας ότι οι ψηφοφόροι μπορούν να πουν «ναι» στις μεταρρυθμίσεις και «όχι» στο πελατειακό κράτος και να στείλουν το μήνυμα στην Ελλάδα και την Ευρώπη ότι θέλουν λιγότερους φόρους, μικρότερο κράτος και ευκαιρίες για τους παραγωγικούς Ελληνες.

Η Δράση, όπως πρόσθεσε ο κ. Σκυλακάκης, στηρίζει με περισσότερους από 30 υποψηφίους την υποψηφιότητα του κ. Τζήμερου στην περιφέρεια Αττικής.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ