Ενοικιαστής του φονικού φουσκωτού στο λούνα παρκ: Το παιχνίδι ήταν ασφαλές και δεμένο με σχοινί - iefimerida.gr

Ενοικιαστής του φονικού φουσκωτού στο λούνα παρκ: Το παιχνίδι ήταν ασφαλές και δεμένο με σχοινί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης οδηγήθηκαν οι τρεις συλληφθέντες για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στο Ελληνικό, όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο παιδί.

Ο συνήγορος του Ιταλού ενοικιαστή εξέφρασε την οδύνη του για το περιστατικό και υποστηρίζοντας ότι κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι ένας όγκος 80 κιλών θα μπορούσε να σηκωθεί με μία ριπή του ανέμου. Εδώ και 15 χρόνια που ο πελάτης μου ασχολείται με αυτή τη δουλειά δεν έχει συμβεί ποτέ ατύχημα είπε και υποστήριξε πως είχαν τηρηθεί όλοι κανόνες ασφαλείας και πως το φουσκωτό ήταν δεμένο όπως έπρεπε, αλλά παρόλα αυτά το σχοινί έσπασε .

Ο κανονισμός απαγορεύει τη λειτουργία του συγκεκριμένου παιχνιδιού όταν φυσούν άνεμοι 9 μποφόρ, πράγμα που δεν συνέβαινε χθες.

Υπενθυμίζεται πως στο αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ο διαχειριστής του λούνα παρκ, όπου την Κυριακή το απόγευμα ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο χώρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ