Οι selfies των αιθέρων -Αεροσυνοδοί ποστάρουν στα social media φωτογραφίες από τα κόκπιτ και σαρώνουν [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι selfies των αιθέρων -Αεροσυνοδοί ποστάρουν στα social media φωτογραφίες από τα κόκπιτ και σαρώνουν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή είναι η αίγλη των αιθέρων. Αεροσυνοδοί από όλο τον κόσμο υπακούν σε μια παγκόσμια μανία και ποστάρουν φωτογραφίες στα social media, διαφημίζοντας το ...lifestyle που απολαμβάνουν στους περιορισμένους χώρους των αεροσκαφών.

Οι selfies στα χιλιάδες πόδια έχουν κατακλύσει τον «αέρα» του διαδικτύου και μέσω των hashtag #trolleydolly #galley #cabincrew #airhostess #flightattendant #crewlife #flight και #lifeofahostie.

Τα νεαρά κορίτσια, που εργάζονται σε διαφορετικές αεροπορικές εταιρείες από όλο τον κόσμο, ποζάρουν με βαρύ μακιγιάζ, πλατύ χαμόγελο και ενίοτε νάζι, μπροστά από το φακό έχοντας για ντεκόρ το κόκπιτ του αεροσκάφους ή το άδειο εσωτερικό του αεροσκάφους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαδίκτυο hashtag αεροσυνοδοί κόκπιτ selfies
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ