Ολα τα κορίτσια του Κλούνεϊ -Οσες απέτυχαν να τον νοικοκυρέψουν, μέχρι να εμφανιστεί η Αλαμουντίν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολα τα κορίτσια του Κλούνεϊ -Οσες απέτυχαν να τον νοικοκυρέψουν, μέχρι να εμφανιστεί η Αλαμουντίν [εικόνες]

Ολα τα κορίτσια του Κλούνεϊ -Οσες δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηθοποιοί, σερβιτόρες, φοιτήτριες, μοντέλα. Ολες έχουν περάσει από την αγκαλιά του Τζορτζ Κλούνεϊ. Αλλά καμία, μέχρι τώρα, δεν κατάφερε να μείνει για πολύ καιρό εκεί.

Με αφορμή την είδηση πως ο περιβόητος εργένης του Χόλιγουντ αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα, καθώς αρραβωνιάστηκε την Αμάλ Αλαμουντίν, το People έκανε μία αναδρομή στην πολυτάραχη προσωπική ζωή του ηθοποιού.

Αμαλ Αλαμουντίν
Η... νικήτρια του «διαγωνισμού». Η πρώτη φορά που η δικηγόρος που ειδικεύεται στο διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα φωτογραφήθηκε δίπλα του, ήταν στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2013. Από τότε έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μαζί, ενώ πρόσφατα έκαναν διακοπές στην Τανζανία και τις Σεϊχέλες.


Στέισι Κέιμπλερ
Εβγαιναν την περίοδο 2011-2013
Το μοντέλο φαινόταν πως είχε ό,τι χρειαζόταν για να τον... καταφέρει. Ο Κλούνεϊ εκθίαζε συχνά το ύψος της, αλλά και το γεγονός ότι ήταν «καλό κορίτσι». Μετά από αρκετές εμφανίσεις σε κόκκινα χαλιά και έπειτα από ταξίδια σε όλο τον κόσμο, χώρισαν στις 8 Ιουλίου. Αιτία, όπως αναφέρουν πηγές του People, το γεγονός πως εκείνη ήθελε να αποκτήσει παιδιά, κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον ηθοποιό.


Ελιζαμπέτα Κανάλις
Εβγαιναν την περίοδο 2009-2011
Η Ιταλίδα ηθοποιός απόλαυσε τη μεγάλη ζωή δίπλα στον εργένη που θεωρείται από τους πιο σέξι άνδρες στον κόσμο, με εμφανίσεις στα Οσκαρ και παιχνίδια με τη θάλασσα στη Χαβάη. Ολα αυτά ως τις 22 Ιουνίου του 2011, όταν ανακοίνωσαν από κοινού πως χώρισαν και ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την προσωπική τους ζωή.


Σάρα Λάρσον
Εβγαιναν την περίοδο 2007-2008
Ο Κλούνεϊ γνώρισε την εν λόγω σερβιτόρα στο πάρτι γενεθλίων του, όπου χόρευαν και έβγαζαν ανόητες φωτογραφίες, σύμφωνα με εκείνη. Ήταν η πρώτη σύντροφός του που τον συνόδευσε σε βραδιά Οσκαρ, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει, αφού λίγο καιρό μετά από την απονομή χώρισαν.


Κρίστα Αλεν
Εβγαιναν με διαλείμματα από το 2002
Η σταρ του Baywatch επέμενε ότι είναι απλά φίλοι όταν τους είδαν για πρώτη φορά μαζί, τη χρονιά που εκείνη εμφανίστηκε στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του στις «Εξομολογήσεις ενός επικίνδυνου μυαλού», αλλά δεν έπεισε. Εβγαιναν κατά καιρούς έως το 2008.


Λίζα Σνόουντον
Εβγαιναν με διαλείμματα από το 2000
Γνωρίστηκε με το μοντέλο από τη Βρετανία κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για διαφημιστικό στην Ισπανία. Άρχισαν να βγαίνουν κατά καιρούς από το 2000, εμφανίστηκαν μαζί σε πρεμιέρα το 2004, ενώ η τελευταία φορά που τους εντόπισαν οι παπαράτσι ήταν το Νοέμβριο του 2005, σε πάρτι στο Λονδίνο.


Σελίν Μπαλιτράν
Εβγαιναν από το 1996 έως το 1999
Συνάντησε τη σερβιτόρα στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Ειρηνοποιού», το 1996. Η Γαλλίδα φοιτήτρια της νομικής τον ακολούθησε στο Λος Αντζελες, όπου ξυπνούσαν αγκαλιά, όπως έχει δηλώσει η ίδια. Συνήθεια που έκοψαν το 1999, όταν ο Κλούνεϊ τη χώρισε για να επιστρέψει στην εργένικη ζωή.


Κάρεν Ντάφι
Εβγαιναν το 1995
Το κορίτσι του MTV ήταν η συνοδός του στην απονομή των Emmy το 1995. Αν και κράτησε για λίγο, έμειναν φίλοι όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Η Ντάφι έκανε διακοπές με τον Κλούνεϊ και την τότε σύντροφό του, Κανάλις, στη λίμνη Κόμο το καλοκαίρι του 2010.


Ταλία Μπάλσαμ
Εβγαιναν το 1984, παντρεύτηκαν το 1989, χώρισαν το 1992
Λίγους μήνες μετά από το χωρισμό του με την Πρέστον, ο Κλούνεϊ παντρεύτηκε την Μπάλσαμ, με την οποία είχε βγει λίγα ραντεβού το 1984. «Σίγουρα δεν ήμουν κάποιος που έπρεπε να παντρευτεί εκείνη τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι έδωσα στην Ταλία την ευκαιρία», είχε πει τότε ο Κλούνεϊ.


Κέλι Πρέστον
Εβγαιναν από το 1987 ως το 1989
Πέρασαν στο δεύτερο επίπεδο των σχέσεων, όταν αποφάσισαν να συζήσουν, το 1998. Μάλλον δεν ήταν καλή ιδέα, αφού χώρισαν το 1989. Οσο για την.... επιμέλειά του σκύλου τους, την πήρε ο ηθοποιός που είχε τον Μαξ ως το 2006 όταν «έφυγε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ