Τι συμβαίνει όταν ένας άσχετος κατεβαίνει μία πίστα για επαγγελματίες του mountain bike -Επική πτήση [βίντεο] - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει όταν ένας άσχετος κατεβαίνει μία πίστα για επαγγελματίες του mountain bike -Επική πτήση [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Ολοι το αναρωτιούνται, αλλά δεν υπάρχουν και πολλοί που θα τολμούσαν να κατέβουν μία πίστα για επαγγελματίες του mountain bike. Κι όμως, ένας το έκανε -στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Αυστραλία- και θα το μετανιώνει για πολύ καιρό. Οσο θα του πάρει για να σταματήσει να πονάει.

Ολα έγιναν όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Ανταμ Μπράιτον, ένας από τους μετέχοντες, είχε ένα ατύχημα και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη διαδρομή. Οπως συνηθίζεται, ένας εθελοντής προσφέρθηκε να μεταφέρει το ποδήλατό του έως τον τερματισμό.

Ομως, για κάποιο λόγο που αντιλαμβάνεται μόνο ο ίδιος ο νεαρός, ίσως να τον παρέσυρε η αδρεναλίνη της στιγμής, αποφάσισε να πάρει μία γεύση από τη διαδρομή και να την κατέβει όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Η έμπνευση αποδείχθηκε ολέθρια, αφού μετά από λίγα μέτρα ο εθελοντής έκανε μία επική «πτήση» και βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο έδαφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ