Βρήκε τον μπελά του ο Σόρος - iefimerida.gr

Βρήκε τον μπελά του ο Σόρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρέχει να ξεμπλέξει ο Τζορτζ Σόρος από τους μπελάδες που τον έβαλε η πρώην φιλενάδα του. Η 28χρονη βραζιλιάνα, Αντριάνα Φερέιρ, πρώην σύντροφός του διάσημου πολυεκατομμυριούχου επιχειρηματία, κατέθεσε μήνυση εναντίον του μεγαλοεπενδυτή και του ζητά ως αποζημίωση 50 εκατομμύρια δολάρια. Η ίδια ισχυρίζεται ότι εκείνος παραβίασε την υπόσχεση του να της αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της μηνύσης, ο κ.Σόρος κατά το ίδιο χρονικό διάστημα «εγκατέστησε» τη νέα του σύντροφο, στο αξίας 1,9 εκατ. δολαρίων διαμέρισμα στο Απερ Ιστ Σάιντ του Μανχάταν. Στη συνέχεια μάλιστα η 28χρονη ισχυρίζεται ο 80χρονος Σόρος εξαπέλυσε εναντίον της μια «εσκεμμένη και κακόβουλη εκστρατεία ακραίας και εξωφρενικής παρενόχλησης και εκφοβισμού».

Ο δικηγόρος πάντως του μεγαλοεπενδυτή ισχυρίζεται ότι η μήνυση είναι «επιπόλαιη» και δεν στοιχειοθετείται, παρά έχει στόχο να αποσπάσει χρήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ