Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον δύο νεκροί στην Οκλαχόμα και το Αρκανσο [βίντεο] - iefimerida.gr

Φονικοί ανεμοστρόβιλοι στις ΗΠΑ: Τουλάχιστον δύο νεκροί στην Οκλαχόμα και το Αρκανσο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από ανεμοστρόβιλους που έπληξαν τις τελευταίες ώρες τις κεντρικές και τις νότιες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ενας ανεμοστρόβιλος έπληξε την πόλη Κουαπάου στη βορειο-ανατολική Οκλαχόμα. Σύμφωνα με τις αρχές πολλά κτίρια έχουν υποστεί ζημιές, ενώ αναφέρθηκε τουλάχιστον ένα νεκρός.

Ο δεύτερος νεκρός αναφέρθηκε στα βόρεια προάστια του Λιτλ Ροκ του Αρκανσο, το οποίο επλήγη επίσης από ανεμοστρόβιλο. Ο εκπρόσωπος του κυβερνήτη της πολιτείας έκανε λόγο για ένα «γιγάντιο ανεμοστρόβιλο» και για πολλούς τραυματίες.

Ανεμοστρόβιλοι έπληξαν και τη Νεμπράσκα, το Κάνσας, την Αϊόβα και το Μισούρι.

Η εθνική μετεωρολογική υπηρεσία των ΗΠΑ είχε εκδώσει προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους στις κεντρικές και νότιες περιοχές της χώρας και είχε συμβουλεύσει τους κατοίκους να προστατευθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ