Στα μαχαίρια Βενιζέλος-Παπανδρέου -Η Κοππά ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να της επιστρέψουν 2.000 ευρώ - iefimerida.gr

Στα μαχαίρια Βενιζέλος-Παπανδρέου -Η Κοππά ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να της επιστρέψουν 2.000 ευρώ

koppa
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος ισχυριζεται ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοππά, διορισμένη στη θέση αυτή από τον Γιώργο Παπανδρέου ζητά από το ΠΑΣΟΚ να της επιστρέψει το ποσό των 2.000 ευρώ.

Μια μέρα πριν την παρουσίαση του βιβλίου της ευρωβουλευτού, στην οποία θα παραστεί και ο Γιώργος Παπανδρέου αλλά και ο Φώτης Κουβέλης, με το κόμμα του οποίου κατεβαίνει στις ευρωεκλογές η κυρία Κοππά, ο κ. Γρηγοράκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Μega χαρακτήρισε λάθος την παρουσία του πρώην πρωθυπουργού στην εκδήλωση, προσθέτοντας πως «η πρώην διορισμένη συνεργάτιδά του μάς ζητάει να της επιστρέψουμε και 2.000 ευρώ που κράτησε το ΠΑΣΟΚ από τον μισθό της ως ευρωβουλευτή του κόμματος».

Παράλληλα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι πρέπει να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις του ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου, ενώ αναφέρθηκε και στην ενοικίαση της βίλας στο Καστρί στον γιο του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ, λέγοντας ότι δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατι η πολιτική είναι θέμα και συμβολισμών.

«Η πολιτική είναι θέμα συμβολισμών, δεν μπορεί το Καστρί να νοικιάζεται στους Γλύξμπουργκ, είναι λάθος του που πάει στο βιβλίο της πρώην διορισμένης συνεργάτιδάς του που μάς ζητάει να της επιστρέψουμε και 2.000 ευρώ που κράτησε το ΠΑΣΟΚ από τον μισθό της ως ευρωβουλευτή του κόμματος» τόνισε.

Βενιζέλος: Δεν έχω να πω τίποτα για την παρουσία Παπανδρέου στην εκδήλωση

Πάντως, ο κ. Βενιζέλος, απαντώντας σε ερώτηση, για την ενδεχόμενη παρουσία του κ. Παπανδρέου τη Δευτέρα, στην παρουσίαση βιβλίου της υποψήφιας ευρωβουλευτού με την ΔΗΜΑΡ Μαριλένας Κοππά είπε: «Δεν έχω να πω τίποτα και τι μπορώ να πω», ενώ λίγο νωρίτερα, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό είπε: «Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, είναι ένας από τους βουλευτές που στηρίζουν την κυβέρνηση, άρα διαδραματίζει ένα ρόλο, που είναι θεσμικά και αριθμητικά κρίσιμος και φαντάζομαι ως πρώην πρωθυπουργός της κρίσιμης περιόδου της ένταξης στο αρχικό μνημόνιο έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από κάθε άλλο να δει να πετυχαίνει η προσπάθεια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ