Tο πιο διάσημο βαν του κόσμου, η κλούβα της VW, γίνεται και τροχόσπιτο. - iefimerida.gr

Tο πιο διάσημο βαν του κόσμου, η κλούβα της VW, γίνεται και τροχόσπιτο.

Tο πιο διάσημο βαν του κόσμου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως βαν η παραγωγή της ολοκληρώθηκε, αλλά το σχήμα της είναι τόσο κλασικό και διαχρονικό που θα συνεχίσει να δίνει το παρόν στους δρόμους. Σε τροχόσπιτα ή καντίνες αυτήν τη φορά, που κατασκευάζει η βρετανική εταιρεία Dub Box, με εμφάνιση που είναι ακριβώς ίδια με αυτή της διάσημης κλούβας.

Μάλιστα θα είναι διαθέσιμα σε δύο διαστάσεις: την κανονική που φτάνει τα 4,89 μέτρα και ζυγίζει μόλις 600 κιλά και τη Shortie, που δεν ξεπερνά τα 2,70 μέτρα.

Η τελευταία κοστίζει περίπου 12.000 ευρώ, ενώ στα εξτρά της περιλαμβάνεται πέρα από τη θέρμανση και η οροφή που ανασηκώνεται.

Η κανονική έκδοση του τροχόσπιτου ξεκινά από τις 17.000 ευρώ, ενώ για όσους τα καταφέρνουν χειρωνακτικά η Shortie διατίθεται και ως κέλυφος, με κόστος 6.000 ευρώ προκειμένου να διαμορφώσουν οι ίδιοι το εσωτερικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοκίνητο τροχόσπιτο Βαν κλούβα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ