Κουβέλης: Ο Παπανδρέου δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ

Δεν υπάρχει «υπόβαθρο» στην κοινή του εμφάνιση με τον Γιώργο Παπανδρέου, στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, ξεκαθάρισε ο Φώτης Κουβέλης.

«Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για προσχώρηση στη ΔΗΜΑΡ», εξήγησε ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε πως «η συνάντηση δεν έχει τίποτα από κάτω». Παρόλα αυτά αναγνώρισε ότι «καταγράφεται μία εικόνα», όταν ο κ. Παπανδρέου επιλέγει να παρουσιάσει ένα βιβλίο πρώην συνεργάτιδάς του.

Ακόμη, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ανέφερε ότι είναι ζητούμενο να συγκροτηθεί η Κεντροαριστερά, που θα έχει συγκεκριμένη παρουσία στην ασκούμενη κυβερνητική πολιτική. «Η χώρα μπαίνει σε ένα δρόμο κυβερνήσεων συνεργασίας που θα πρέπει να είναι προοδευτικές, να στηρίζονται σε συγκεκριμένη κυβερνητική βάση και που θα πρέπει να εξασφαλίζουν φερεγγυότητα ότι τα όσα συμφωνούνται θα τηρούνται», σημείωσε.

«Δεν προσωποποιώ την πολιτική μου, ούτε με Σαμαρά, ούτε με Βενιζέλο, ούτε με Τσίπρα. Το ζητούμενο για εμάς είναι το περιεχόμενο της πολιτικής» επισήμανε. Αναφερόμενος στο ζήτημα της οικονομίας, ο κ. Κουβέλης ζήτησε καινούργια διαπραγμάτευση για το χρέος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ